ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Τρίτη, Αυγούστου 25, 2015

Υπόθεση Χρυσής Αυγής: Αποφυλακίστηκαν οι Νίκος Κούζηλος και Γιώργος Πατέλης


kouzhlos 26-8-2015Αποφυλακίστηκαν με περιοριστικούς όρους ο βουλευτής Πειραιά της Χρυσής Αυγής, Νίκος Κούζηλος, και ο Πυρηνάρχης της Νίκαιας, Γιώργος Πατέλης. Συγκεκριμένα, με το υπ΄αριθμ. 1338/2015 βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών της Αθήνας, στον Νίκο Κούζηλο, ο οποίος είχε προφυλακιστεί...
για το αδίκημα της εγκληματικής οργάνωσης, επιβάλλονται οι εξής περιοριστικοί όροι:


*απαγόρευση εξόδου από τη χώρα,  υποχρεωτική εμφάνισης δύο φορές το μήνα στο ΑΤ της περιοχής που διαμένει,  απαγόρευση μετακίνησης εκτός του νομού Αττικής,  υποχρεωτική παράδοση του διαβατηρίου του, απαγόρευση μετακίνησης με πλωτά ή εναέρια μέσα και  μη συμμετοχή σε κάθε είδους εκδήλωση της Χρυσής Αυγής εντός και εκτός των γραφείων αυτής σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια με εξαίρεση την είσοδο και την παραμονή στο Κοινοβούλιο για την άσκηση των κοινοβουλευτικών του καθηκόντων.
Ανάλογα με άλλο βούλευμα που εκδόθηκε εντός του Αυγούστου, διατάχθηκε και η αποφυλάκιση του Γιώργου Πατέλη.
Το Συμβούλιο Εφετών της Αθήνας, ειδικότερα, με το υπ΄αριθμ. 1330/2015 βούλευμα επέβαλε στον Πυρηνάρχη της Νίκαιας και κατηγορούμενο για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης δύο φορές το μήνα στο ΑΤ της περιοχής που δηλώνει μόνιμη κατοικία, της υποχρεωτικής διανυκτέρευσης στην οικία του, της μη απομάκρυνσης από τον νόμο Αττικής και της μη χρήσης πλωτών και εναέριων μέσων.
Μετά από αυτές τις αποφυλακίσεις από τα κοινοβουλευτικά στελέχη της Χρυσής Αυγής, στη φυλακή βρίσκεται μόνο ο Γιάννης Λαγός, ο οποίος ενώ είχε αποφυλακιστεί, αλλά αφού παραβίασε τους όρους που του είχαν επιβληθεί  οδηγήθηκε, προ ενός και πλέον μηνός,  εκ νέου στο σωφρονιστικό κατάστημα του Κορυδαλλού.
Υπενθυμίζεται, τέλος ότι η δίκη για την υπόθεση που διεξάγεται στην δικαστική αίθουσα των γυναικείων Φυλακών Κορυδαλλού έχει διακοπεί λόγω θέρους και θα συνεχιστεί στις 9 Σεπτεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ