ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Δευτέρα, Αυγούστου 24, 2015

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Πολιτικός θάνατος για το ΣΥΡΙΖΑ η υπογραφή της συμφωνίας [βίντεο]


kwnstantopoulou1 23-8-2015Η πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, κατά τη διάρκεια της διάσκεψης των Προέδρων την Κυριακή δήλωσε: «Είναι πρόδηλο ότι με την υπογραφή της συμφωνίας κάποιοι υπέγραψαν και συμβόλαιο πολιτικού θανάτου του ΣΥΡΙΖΑ και όσων επιμένουν στο πρόγραμμα με το οποίο εξελέγη ο...
ΣΥΡΙΖΑ». Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι  «είναι σαφές ότι με τη συμφωνία, κάποιοι υπέγραψαν και συμβόλαιο πολιτικού θανάτου της Δημοκρατίας.»
Ωστόσο υπογράμμισε ότι «Δεν εκτελούνται αυτά τα συμβόλαια χωρίς αντίσταση» 


Παράλληλα, σχολιάζοντας, την απαντητική επιστολή του Προέδρου της Δημοκρατίας, εξέφρασε την διαφωνία της για τα όσα υποστήριξε ο Προκόπης Παυλόπουλος.
«Δεν θα κλείσει αυτή η Βουλή αν δεν έρθει ο Στουρνάρας στην Επιτροπή Θεσμών της Διαφάνειας για την υπόθεση Siemens» είπε και συμπλήρωσε ότι ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας έχει κληθεί ως μάρτυρας στην Επιτροπή που έχει και ανακριτικό χαρακτήρα και βάσει αυτών είναι υποχρεωμένος να προσέλθει! «Ελπίζω τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να είναι σε διακοπές να μην είναι αληθή», τόνισε.
Η Διάσκεψη των Προέδρων αποφάσισε ότι στην επόμενη συνεδρίαση της ολομέλειας της Βουλής, θα συζητηθεί το πόρισμα για τις γερμανικές αποζημιώσεις και το πόρισμα της Επιτροπής Αλήθειας.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Διάσκεψη των προέδρων πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, με την παρουσία εκπροσώπων μόνο της κοινοβουλευτικής ομάδας της Λαϊκής Ενότητας του Παναγιώτη Λαφαζάνη, μετά την αναβολή της το Σάββατο λόγω έλλειψης απαρτίας. Κι αυτό γιατί σήμερα Κυριακή ήταν παρόν το 1/4 που ορίζεται ως ικανοποιητικό για να συνέλθει η Διάσκεψη των Προέδρων και να λάβει αποφάσεις.
ΑΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ