ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Τετάρτη, Αυγούστου 26, 2015

ΔΕΔΔΗΕ: 3.400 περιστατικά ρευματοκλοπών μέσα σε έξι μήνες


reumatoklopes 26-8-2015Περίπου 3.400 περιστατικά ρευματοκλοπών έχει καταγράψει ο ΔΕΔΔΗΕ το πρώτο εξάμηνο του 2015, την ώρα που το 2014 καταγράφηκαν 6.650 περιπτώσεις συνολικά. Με αφορμή τη συνεχιζόμενη πρακτική παραβιάσεων μετρητών και παράνομων συνδέσεων, ο ΔΕΔΔΗΕ προειδοποιεί για μια ακόμη φορά πως τέτοιου είδους...


ενέργειες εγκυμονούν πολύ σοβαρούς κινδύνους για την ασφάλεια και την υγεία των πολιτών, ενώ συνιστούν αδικήματα που διώκονται ποινικά.
Σε όλες τις περιπτώσεις διαπιστωμένων ρευματοκλοπών, υποβάλλονται μηνύσεις.
Τακτικοί και έκτακτοι έλεγχοι στο σύνολο των περίπου 8 εκατ. μετρητών ηλεκτρικής ενέργειας σε πανελλήνια κλίμακα θα εντατικοποιηθούν.
Οι καταναλωτές καλούνται να καταγγείλουν οποιαδήποτε παρέμβαση διαπιστώσουν στους μετρητές τους.
Υπενθυμίζεται ότι ο έλεγχος και η σφράγιση των μετρητών γίνεται καθ' όλη τη διάρκεια του έτους και σε όλους τους καταναλωτές από τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ που είναι και τα μοναδικά που έχουν δικαίωμα επέμβασης σε αυτούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ