ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Κυριακή, Αυγούστου 30, 2015

Νικολούδης: Δεν γνωρίζω καμία παρέμβαση στην υπόθεση Μητρόπουλου


mitropoulos 30-8-2015Σε κατηγορηματική διάψευση των ισχυρισμών του Αλέξη Μητρόπουλου, περί παρέμβασης στην υπόθεση της φοροδιαφυγής, προχώρησε ο υπουργός Επικρατείας για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς, Παναγιώτης Νικολούδης. Τον υπουργό ενέπλεξε στην υπόθεση...
ο ίδιος ο κ. Μητρόπουλος, ο οποίος, μιλώντας στο Mega το πρωί της Κυριακής, κάλεσε τον κ. Νικολούδη να αποκαλύψει ποιο κυβερνητικό στέλεχος ζήτησε από τον οικονομικό εισαγγελέα να διαβιβάσει φάκελο αίτησης άρσης της ασυλίας του στη Βουλή με την κατηγορία της φοροδιαφυγής.


«Ο υπουργός Επικρατείας, Παναγιώτης Ε. Νικολούδης δηλώνει, κατηγορηματικά, ότι δεν γνωρίζει αν έγινε ή δεν έγινε, οποιαδήποτε παρέμβαση στην υπόθεση του κ. Αλέξη Μητρόπουλου και ότι δεν είπε σε οποιονδήποτε, ότι έγινε παρέμβαση από κάποιον υπουργό στην ως άνω υπόθεση», αναφέρει το Γραφείο του υπουργού Επικρατείας, αρμόδιου για τα ζητήματα αντιμετώπισης της διαφθοράς.
Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα ο Αλέξης Μητρόπουλος θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στη Βουλή, παρουσία και της Ζωής Κωνσταντοπούλου για την υπόθεση, ενώ η κοινή τους παρουσία δεν αποκλείεται να αποτελέσει θρυαλλίδα πολιτικών εξελίξεων, καθώς η κα Κωνσταντοπούλου ακόμα δεν έχει ανακοινώσει και επίσημα τη συμπόρευσή της με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, ενώ δεδομένου ότι ο κ. Μητρόπουλος βρίσκεται εκτός λιστών του ΣΥΡΙΖΑ είναι πιθανό να αναζητήσει στη Λαϊκή Ενότητα νέα πολιτική στέγη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ