ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Πέμπτη, Αυγούστου 27, 2015

Χασισοφυτεία εντοπίστηκε σε αγροτική περιοχή στην Καλαμάτα [φωτο]


xasisofyteia2 27-8-2015Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών εντόπισαν, σε αγροτική περιοχή του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας χασισοφυτεία, αποτελούμενη από 23 δενδρύλλια.  Για την υπόθεση αυτή κατηγορούνται τρεις Έλληνες, ηλικίας 22 ετών, 23 ετών και 36 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε...
δικογραφία για παράβαση των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα. Ειδικότερα, έπειτα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας αστυνομική επιχείρηση και έρευνα σε αγροτική περιοχή τοπικής κοινότητας του Δήμου Καλαμάτας.


Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, μέσα σε αγροτεμάχιο, ιδιοκτησίας του 36χρονου, χασισοφυτεία, η οποία αποτελούνταν από 23 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 2,5 έως 3 μέτρα, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.
Κατά την αστυνομία,  τη φυτεία καλλιεργούσαν οι συγκεκριμένοι Έλληνες, ενώ σε έρευνα που έγινε στο αγροτεμάχιο, καθώς και σε αποθήκη που βρίσκεται σε αυτό, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:
- τέσσερα εκριζωμένα δενδρύλλια κάνναβης
xasisofyteia1 27-8-2015
- ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους 1.743 γραμμαρίων
- κυνηγετικό όπλο
- δύο ζώνες με 44 φυσίγγια
- δύο συσκευές ασύρματης επικοινωνίας
xasisofyteia3 27-8-2015
- αντικείμενα που σχετίζονται με την καλλιέργεια των δενδρυλλίων κάνναβης.
Σημειώνεται, ότι η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ