ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Πέμπτη, Αυγούστου 27, 2015

Καθηγητής πανεπιστημίου έκρυβε οπλοστάσιο σε σπίτι στην Πτολεμαΐδα [βίντεο+φωτο]


oplostasio3 Ptolemaida 27-8-2015Στη σύλληψη ενός 57χρονου άνδρα προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές για τον στρατιωτικό οπλισμό και τα πυρομαχικά που βρέθηκαν σε μονοκατοικία στην περιοχή του Άη Γιάννη, στην Άνω Πτολεμαΐδα...
Η αστυνομία ειδοποιήθηκε γύρω στις 11.00 το πρωί της Πέμπτης από μία γυναίκα, η οποία κατάγεται από την Πτολεμαΐδα, αλλά διαμένει στη Θεσσαλονίκη και είναι συγγενής της ιδιοκτήτριας της κατοικίας, η οποία απεβίωσε πριν μερικά χρόνια.


Με το που εισήλθε στην κατοικία, όπως αναφέρει το e-ptolemeos.gr,η γυναίκα αντίκρισε το στρατιωτικό οπλισμό και αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία, η οποία σήμανε μεγάλη κινητοποίηση.

Ήδη ολοκληρώθηκε από τους άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (Τ.Ε.Ε.Μ.) της Ελληνικής Αστυνομίας η περισυλλογή του οπλισμού και των πυρομαχικών, μεταξύ των οποίων σφαίρες, τουφέκια και οβίδες που βρέθηκαν εντός της οικίας και ξεκίνησε η καταμέτρηση του οπλισμού.
Ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο συλληφθείς είναι ένας 57χρονος καθηγητής πανεπιστημίου στη Λειψία, με καταγωγή από την Κρήτη, ο οποίος δηλώνει ότι είναι "συλλέκτης όπλων".
oplostasio Ptolemaida 27-8-2015
 oplostasio2 Ptolemaida 27-8-2015

ΑΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ