ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Πέμπτη, Αυγούστου 27, 2015

Χίος: Ένταση για τα εισιτήρια των προσφύγων [φωτο]


xios metanastes 27-8-2015Ένταση και διαπληκτισμοί προκλήθηκαν νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης στην προκυμαία της Χίου, από πρόσφυγες και μετανάστες, λόγω της έλλειψης εισιτηρίων για την αναχώρησή τους από το νησί...
Όπως αναφέρει το astraparis.gr, ομάδα περίπου 150 προσφύγων που αγωνιούσαν για την γρήγορη αναχώρησή τους από την Χίο, θεώρησαν ότι τα εισιτήρια που ήταν διαθέσιμα δεν θα αρκούσαν για όλους, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση μεταξύ τους.


Αποτέλεσμα του συνωστισμού που παρατηρήθηκε ήταν να υπάρξει εκνευρισμός και οι πρόσφυγες να απλωθούν στο δρόμο μπροστά στο πρακτορείο (απέναντι ακριβώς από εκεί που δένει το πλοίο), ενώ μερικοί διέκοψαν προς στιγμήν την κυκλοφορία των οχημάτων, ξαπλώνοντας στο οδόστρωμα.
Ευτυχώς, με την γρήγορη επέμβαση της Αστυνομίας και του Λιμενικού εκτονώθηκε η ένταση και αποκαταστάθηκε η ηρεμία, με τους πρόσφυγες και μετανάστες να μπαίνουν στην γραμμή, ώστε να εξυπηρετηθούν και να εφοδιασθούν με εισιτήρια.
Σύμφωνα, μάλιστα, με αξιωματικούς του Λιμενικού ουσιαστικά δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα, αφού τα διαθέσιμα εισιτήρια αρκούσαν για το σύνολο της ομάδας που περίμενε την αναχώρησή της.
Να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη ομάδα έφθασε στη Χίο μόλις τα ξημερώματα της ίδιας ημέρας, δηλαδή σήμερα Πέμπτη.
Ωστόσο, λόγω των αυξημένων αναχωρήσεων των επισκεπτών και τουριστών από τη Χίο, καθώς και των αυξημένων μεταναστευτικών ροών φαίνεται ότι θα υπάρχει πρόβλημα τουλάχιστον μέχρι το τέλος της εβδομάδος.
Για το λόγο αυτό οι αρμόδιες αρχές έχουν ζητήσει να προσεγγίσει τη Χίο το πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος», προκειμένου να αποφευχθεί φαινόμενο συμφόρησης του νησιού.
xios metanastes 27-8-2015
xios metanastes1 27-8-2015
xios metanastes2 27-8-2015
ΑΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ