ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Πέμπτη, Αυγούστου 27, 2015

Bild: Επίθεση στον Σόιμπλε και στην Ευρώπη η συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα [φωτο]


tsipras synenteuksh  27-8-2015Η Γερμανική εφημερίδα Bild σχολιάζει με δηκτικό τρόπο την τηλεοπτική συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα, που προβλήθηκε την Τετάρτη από τον Alpha, υποστηρίζοντας ότι μέσω αυτής έκανε επίθεση στον Σόιμπλε και την Ευρώπη. Η Bild, ειδικότερα, επισημαίνει ότι ο Αλέξης Τσίπρας θέλει να γίνει πάλι...


πρωθυπουργός και αναφέρει ότι στην πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη που έδωσε μετά την παραίτησή του έκανε μια εμφάνιση, ως έναρξη στην προεκλογική του εκστρατεία.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρειτο ρεπορτάζ, απηύθυνε, έκκληση στους Έλληνες να δώσουν καινούρια εντολή στην κυβέρνηση, τονίζοντας: «Χρειάζομαι περισσότερο χρόνο για να κυβερνήσω. Μέχρι τώρα είχαμε επικεντρωθεί στις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές. Τώρα η χώρα πρέπει να βγει και πάλι στις αγορές και στην ανάπτυξη.»
Η εφημερίδα υποστηρίζει ότι στη συνέχεια ο Αλέξης Τσίπρας πέρασε στην επίθεση, με στόχο τους συντηρητικούς της Ευρώπης, ιδιαίτερα τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.
«Είχε εχθρική αντίδραση απέναντι στην Ελλάδα και προσπάθησε πολύ να σύρει τη χώρα έξω από την Ευρώπη και το ευρώ» ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας για τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.
Επίσης, η Bild  υπογραμμίζει ότι ο Αλέξης Τσίπρας στην ίδια συνέντευξη, ανέφερε ότι δεν υπάρχουν ανησυχίες για τα δάνεια, ενώ πρόσθεσε ότι θέλει να μετριάσει τον αντίκτυπο των μεταρρυθμίσεων, καθώς, όπως έχει πει «δεν πιστεύει σε αυτές».
tsipras bild 27-8-2015
ΑΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ