ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Πέμπτη, Αυγούστου 27, 2015

Μανιφέστο από το δημοσιογράφο δράστη της διπλής δολοφονίας - Καταγγέλλει ρατσιστικές συμπεριφορές [,φωτο]


flanagan1 27-8-2015Ο Βέστερ Λι Φλάναγκαν λίγο πριν αυτοκτονήσει έστειλε ένα μανιφέστο 23 σελίδων στο δίκτυο ABC στο οποίο δηλώνει απελπισμένος από τις διακρίσεις και τα καψόνια που δεχόταν για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις αλλά και το χρώμα της επιδερμίδας του. Ο δημοσιογράφος, που σκότωσε την Τετάρτη στη...
Βιρτζίνια των ΗΠΑ , σε απευθείας μετάδοση, δύο πρώην συναδέλφους του, μια ρεπόρτερ και έναν κάμεραμαν, είχε συντάξει ένα ασυνάρτητο μανιφέστο, που το έστειλε με φαξ στο τηλεοπτικό κανάλι ABC News, εκφράζονγτας με αυτό την απελπισία που αισθανόταν ως μαύρος και ομοφυλόφιλος άνδρας, καθώς και την οργή του μετά τη σφαγή στην εκκλησία του Τσάρλεστον, πριν από περίπου δύο μήνες.


Το ABC ανακοίνωσε ότι έλαβε το φαξ «περίπου δύο ώρες» μετά τη διπλή δολοφονία της ρεπόρτες και του εικονολήπτη του τοπικού καναλιού WDBJ7 και έδωσε στη δημοσιότητα μερικά πολύ σύντομα αποσπάσματα από το κείμενο αυτό, συνοψίζοντας το περιεχόμενό του στον ιστότοπό του.
Ο Φλάναγκαν δηλώνει στο επίμαχο κείμενο  ότι βασανιζόταν από «διακρίσεις, σεξουαλική παρενόχληση και καψόνια στη δουλειά», ισχυριζόμενος ότι δεχόταν επιθέσεις από μαύρους άνδρες και από λευκές γυναίκες, υποστηρίζοντας ότι ήταν θύμα επιθέσεων επειδή «είναι ένας μαύρος, ομοφυλόφιλος άνδρας».
flanagan2 27-8-2015
Στο κείμενο, που φέρεται ότι έχει γραφεί από τον "Μπράις Γουίλιαμς" -  το ψευδώνυμο που χρησιμοποιούσε όταν εργαζόταν στο WDBJ7 - υποστηρίζει ότι σ' αυτό το συναίσθημα εξοστρακισμού προστέθηκε έντονη οργή μετά τη σφαγή στο Τσάρλεστον, τον Ιούνιο.
flanagan3 27-8-2015
«Αυτό που με οδήγησε να χάσω τον έλεγχο ήταν οι δολοφονίες στην εκκλησία»  γράφει, αναφερόμενος στη σφαγή της 17ης Ιουνίου, όταν ένας νεαρός υπέρμαχος της ανωτερότητας των λευκών άνοιξε πυρ και σκότωσε εννέα πιστούς που είχαν συγκεντρωθεί για να μελετήσουν τη Βίβλο.
flanagan4 27-8-2015
,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ