ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Δευτέρα, Οκτωβρίου 26, 2015

Το Κρεμλίνο αρνήθηκε τον βομβαρδισμό Σύρων αμάχων.

Το Κρεμλίνο αρνήθηκε τον βομβαρδισμό Σύρων αμάχων.



Ο Ντμίτρι Πεσκόφ κάλεσε  συκοφαντία την δήλωση του ακτιβιστή  ότι από τον βομβαρδισμό της Ρωσικής πολεμικής Αεροπορίας εναντίον των στόχων στην Συρία κτυπήθηκαν άμαχοι.

Μόσχα. 26 Οκτωβρίου. INTERFAX RU - Η εφημερίδα του κρεμλίνου τους αποκαλεί συκοφάντες που  αναφέρουν  ότι με βομβιστική επίθεση στη Συρία,  από την Ρωσική Πολεμική Αεροπορία χτυπήθηκε  άμαχος πληθυσμός,  οι  Ρώσοι  πιλότοι επιλέγουν προσεκτικά τους στόχους.


"Τις  τελευταίες ημέρες, βλέπουμε τις εφημερίδες να εξαπολύουν μια μεγάλη ποικιλία  συκοφαντικών μηνυμάτων, με σκοπό να πλήξουν  σχετικά με τις  επιπτώσεις των αεροπορικών  στρατιωτικών επιχειρήσεων οι  οποίες πραγματοποιούνται στη Συρία, από τις ρωσικές ένοπλες δυνάμεις", δήλωσε την Δευτέρα στους δημοσιογράφους ο Γραμματέας του Προέδρου Ντμίτρι Πεσκόφ.

"Νομίζω ότι είναι ίσως ένας από αυτούς», - δήλωσε ο Πεσκόφ.

Νωρίτερα τα μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι  η οργάνωση για τα ανθρώπινα δικαιώματα Human Rights Watch  έχει την  υποψία  ότι από την Ρωσική  Ομοσπονδίας έγινε παράβαση του διεθνούς δικαίου, ιδίως των δικαιωμάτων του ανθρώπου »  και προέτρεψε τη Ρωσία να επιστήσει την προσοχή των ζημιών που προκλήθηκαν από την  ρωσική πολεμική αεροπορία  εναντίον του άμαχου πληθυσμού της Συρίας.

"Κατά την επιλογή των στόχων, χρησιμοποιούν τα απαραίτητα στοιχεία, που λαμβάνουν οι Ρώσοι  στρατιωτικοί,  από τους συναδέλφους τους στην Συρία,  τους συναδέλφους τους από κέντρο πληροφοριών και συντονισμού που βρίσκεται  στη Βαγδάτη και δίνεται  η προτεραιότητα  να μην βλάψουν τον άμαχο πληθυσμό», - δήλωσε ο Πεσκόφ.

Υπενθύμισε ότι οι  Ρώσοι στρατιωτικοί έχουν  επανειλημμένα επισημάνει ότι «οι τρομοκράτες συχνά κρύβονται σε κατοικημένες περιοχές." Ωστόσο, οι Ρωσικές αεροδιαστημικές δυνάμεις  δεν επιτίθενται στους ανθρώπινους οικισμούς.

30 Σεπτεμβρίου, το Συμβούλιο της Ομοσπονδίας ενέκρινε τη χρήση των ρωσικών στρατευμάτων στη Συρία. Την 1η  Οκτώβρη οι Ρώσοι  πιλότοι διεξήγαγαν  τις πρώτες  βομβιστικές  επιθέσεις σε  τρομοκρατικούς στόχους στη Συρία.

http://www.interfax.ru/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ