ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Πέμπτη, Οκτωβρίου 29, 2015

Τουρκία: Κράτησαν όμηρο διαιτητή - Παρενέβη ο Ερντογάν για να αφεθεί ελεύθερος! [φωτο]


omhros diathrhths 29-10-2015Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συνέβη μετά την αναμέτρηση της Τραμπζονσπόρ με την Γκαζιάντεσπορ (2-2), όπου το «αφεντικό» της πρώτης έδωσε εντολή να κλειδώσουν στα αποδυτήρια τον διαιτητή και τους βοηθούς του! Όπως και έγινε! Η απόφαση του διαιτητή Καταγκάι Σαχάν να μην δώσει πέναλτι σε χέρι...
του Αρογιόκο στην περιοχή προκάλεσε την οργή όλων στην Τραμπζονσπόρ. Οι παίκτες «τρελάθηκαν», όπως και οι οπαδοί, οι οποίοι «σκαρφάλωσαν» στη φυσούνα θέλοντας να επιτεθούν στον Σαχάν.


Με τη συνοδεία ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας ο διαιτητής (και οι βοηθοί του) κατάφεραν να «δραπετεύσουν» από τον αγωνιστικό χώρο και να φτάσουν στα αποδυτήρια. Ήλπιζαν πως τα χειρότερα πέρασαν, αλλά εκεί ξεκινούσε ο εφιάλτης τους.
Ο πρόεδρος της Γκαζιαντεσπόρ δεν ήταν στο γήπεδο, αλλά όταν πληροφορήθηκε για την λανθασμένη απόφαση του διαιτητή έδωσε εντολή να μην τον αφήσουν να φύγει από το γήπεδο, αλλά να τον κλειδώσουν μέχρι να φτάσει ο ίδιος το επόμενο πρωί! Όπως και έγινε.
Ο Σαχάν και οι βοηθοί του πιάστηκαν «όμηροι», την ώρα που εκατοντάδες οπαδοί της Τραμπζονσπόρ περίμεναν έξω από τα αποδυτήρια για να τον... αποχαιρετήσουν.
«Τους είπα να μην αφήσουν τους διαιτητές να φύγουν μέχρι το πρωί, όταν θα έφτανα στο γήπεδο, όμως ένα πάρα πολύ σημαντικό άτομο μου τηλεφώνησε και μου είπε να τους αφήσω.
omhros diathrhths2 29-10-2015















omhros diathrhths3 29-10-2015
Μου υποσχέθηκε ότι θα ψάξει την υπόθεση, όμως», εξήγησε ο πρόεδρος της Γκαζιάντεσπορ Ιμπραχίμ Χασιοσμάνογλου με τα ΜΜΕ της Τουρκίας να αναφέρουν πως το «σημαντικό άτομο» ήταν ο ίδιος ο Ταγίπ Ερντογάν!
omhros diathrhths4 29-10-2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ