ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Σάββατο, Οκτωβρίου 31, 2015

Ο καθηγητής Τσακαλώτος...έκοψε όλους τους βουλευτές


Σε αμφιθέατρο πανεπιστημίου μετέτρεψε την αίθουσα της Γερουσίας της Βουλής ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και «έκοψε» όλους τους βουλευτές.
o-kathigitis-tsakalwtosekopse-olous-tous-bouleutes

Σε αμφιθέατρο πανεπιστημίου μετέτρεψε την αίθουσα της Γερουσίας της Βουλής ο
 Ευκλείδης Τσακαλώτος και «έκοψε» όλους τους βουλευτές αφού δεν πρόσεξαν την «παγίδα» που τους είχε βάλει στο νομοσχέδιο για την ανακεφαλοποίηση των τραπεζών
Ο υπουργός Οικονομικών ενημέρωσε τα μέλη των κοινοβουλευτικών επιτροπών ότι στην αιτιολογική έκθεση του νομοσχεδίου είχαν μπερδέψει  δύο άρθρα.
Κόβεστε διότι δεν το πήρατε χαμπάρι, ενημέρωσε τους ανυποψίαστους βουλευτές, ενώ πρόσθεσε ότι το ίδιο κάνει και με τους φοιτητές του προκειμένου να διαπιστώσει αν παρακολουθούν το μάθημα του.
Λίγα λεπτά όμως αργότερα η όμορφη ατμόσφαιρα διαταράχθηκε.
Ο κ. Τσακαλώτος απευθυνόμενος στον κ. Βορίδη και στην κριτική που είχε ασκήσει νωρίτερα για το νομοσχέδιο, τον προέτρεψε να μιλά καλύτερα για σινεμά και βιβλία και όχι για το νομοσχέδιο καθώς του υπενθύμισε ότι ο φίλος του και υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ (σ.σ. Άδωνις Γεωργιάδης) έλεγε ότι αν έβγαινε ο ΣΥΡΙΖΑ θα έστελνε τα χρήματα του στο εξωτερικό.
Έντονα επικριτικός ήταν και για τον υπονομευτικό ρόλο όπως είπε τουΠΑΣΟΚ επικαλούμενος τις ομιλίες του πρώην προέδρου του κόμματος Ευάγγελου Βενιζέλου.
Οι βουλευτές του κόμματος Γιάννης Μανιάτης και Γιάννης Κουτσούκος αντέδρασαν εντονότατα με τον τελευταίο να φωνάζει έξαλλος ότι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που έβγαλαν τα χρήματα τους στο εξωτερικό.
«Συνεχίστε την θεατρική παρέμβαση για τα κανάλια» απάντησε ο κ. Τσακαλώτος προκαλώντας νέα αναταραχή.
Ο κ. Μανιάτης ζητούσε επίμονα το λόγο κατηγορώντας τον υπουργό Οικονομικών για ευθεία υποβάθμιση του Κοινοβουλίου.
Ο δε κ. Βορίδης απάντησε λέγοντας ότι αν ένα αυτοκίνητο τρέχει με 200 προς ένα τοίχο δεν φταίει ο συνοδηγός που προειδοποιεί για την επικείμενη καταστροφή αλλά ο οδηγός. «Δεν προξένησε την κρίση ούτε τις εκροές καταθέσεων ο κ. Γεωργιάδης και η κυρία Μπακογιάννη αποδίδετε υπερβολικές δυνάμεις σε ανθρώπους που δεν έχουν» αντέτεινε ο βουλευτής της ΝΔ.
Η αντιπαράθεση έκλεισε με νέα παρέμβαση του κ. Μανιάτη που ζήτησε από τον υπουργό Οικονομικών να πάρει πίσω τον ισχυρισμό ότι οι βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ είναι σύντροφοι.Ο κ. Τσακαλώτος ανακάλεσε.

Απέκλεισε κούρεμα καταθέσεων

Απέκλεισε κάθε σενάριο για κούρεμα καταθέσεων ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος εκφράζοντας την πεποίθηση ότι η διαδικασίαανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών θα ολοκληρωθεί εντός του 2015
«Είμαι πολύ πιο αισιόδοξος σήμερα για την ανακεφαλαιοποίηση απ’ ό,τι πριν από ένα μήνα. Και μόνο ότι η τράπεζα Ανάπτυξης θέλει να μπει σε αυτή τη διαδικασία είναι σήμα προς την αγορά και δίνει μακροπρόθεσμο στόχο. Ενδιαφέρονται να είναικαταλύτες και στη συζήτηση για κόκκινα δάνεια και στην πρόσβαση τραπεζών στην διατραπεζική αγορά αλλά και στο πως το τραπεζικό σύστημα μπορεί να βοηθήσει στην ανασυγκρότηση των τραπεζών» είπε ο κ. Τσακαλώτος.
 «Είναι ένα σημαντικό νομοσχέδιο στον οδικό χάρτη που θέλουμε να ολοκληρώσουμε μέχρι την αρχή νέου έτους. Είναι και αυτό αποτέλεσμα συμβιβασμού. Είναι πολλά πράγματα που δεν θα τα κάναμε έτσι» κατέληξε ο κ. Τσακαλώτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ