ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Κυριακή, Οκτωβρίου 25, 2015

Το Ιράκ επέτρεψε τις επιδρομές των ρωσικών αεροδιαστημικών δυνάμεων σε σε εφοδιοπομπές των τρομοκρατών από την Συρία

Το Ιράκ επέτρεψε τις επιδρομές των ρωσικών αεροδιαστημικών δυνάμεων σε σε εφοδιοπομπές των τρομοκρατών από την Συρία



Η κυβέρνηση του Ιράκ ενέκρινε στις Ρωσικές  αεροδιαστημικές  δυνάμεις να επιτεθούν στις  συνοδείες των τρομοκρατών του  "ισλαμικού κράτους», που προέρχονται  από τη Συρία και  στο ιρακινό έδαφος. Αυτό αναφέρθηκε την Παρασκευή, από το τουρκικό ειδήσεων Πρακτορείο Anadolu.


Αυτή η άδεια εκδόθηκε κατά τη διάρκεια του συντονισμού της ασφάλειας μεταξύ του Ιράκ, της Ρωσίας, του  Ιράν και της  Συρίας. Σύμφωνα με τον επικεφαλής της κοινοβουλευτικής επιτροπής του Ιράκ για την άμυνα και την ασφάλεια Hakema αλ-zamlyu, το μέτρο συμβάλει  στην αποδυνάμωση των τρομοκρατών του Ισλαμικού κράτους  στην περικοπή των οδών εφοδιασμού από τη γειτονική χώρα.

Νωρίτερα, ο επικεφαλής του Γενικού Επιτελείου Στρατού Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ Τζόζεφ Dunford, δήλωσε ότι η Ουάσινγκτον δεν θα παρέχει πλέον βοήθεια προς το Ιράκ σε περίπτωση που η χώρα θα ζητήσει από τη Ρωσία να συμμετάσχει στον αγώνα κατά των ανταρτών, «ισλαμικό κράτος» στο ιρακινό έδαφος.

Υπενθυμίζεται ότι από τις 30 Σεπτεμβρίου στη Ρωσία κάνει τις αεροπορικές επιδρομές στη Συρία με στόχο τις θέσεις του  ISIS . Η Λειτουργία των αεροδιαστημικών ομάδων  της Ρωσικής Ομοσπονδίας ξεκίνησε μετά από αίτημα του προέδρου της Συρίας Μπασάρ αλ-Άσαντ.

http://politikus.ru/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ