ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Παρασκευή, Οκτωβρίου 30, 2015

Νεκρά 4 παιδάκια σε νέο ναυάγιο σκάφους στα ανοιχτά των Τουρκικών ακτών [βίντεο+φωτο]


turkey prosfyges2 30-10-2015Το πρακτορείο ειδήσεων Dogan μετέδωσε ότι τέσσερα παιδιά από τη Συρία, ηλικίας ενός ετών ως τεσσάρων ετών, βρέθηκαν την Παρασκευή πνιγμένα ανοιχτά των ακτών της Τουρκίας, μετά το ναυάγιο σκάφους στο οποίο επέβαιναν μαζί με άλλους πρόσφυγες με προορισμό τη Λέσβο.  Η Τουρκική ακτοφυλακή...
διέσωσε με τη βοήθεια ενός ελικοπτέρου 19 ανθρώπους που επέβαιναν στο πλεούμενο αυτό, το οποίο είχε αναχωρήσει από την περιοχή του Εντρεμίτ (Αδραμύττιο) της βορειοδυτικής Τουρκίας.
Υπενθυμίζεται, ότι τον Σεπτέμβριο προκάλεσαν παγκόσμια συγκίνηση και ανάγκασαν την Ευρωπαϊκή Ένωση να ανοίξει εν μέρει τα σύνορά της στους πρόσφυγες,  οι φωτογραφίες του 3χρονου  Αϊλάν Κούρντι από τη Συρία, που βρέθηκε νεκρός σε παραλία του Μπόντρουμ (Αλικαρνασσός) της δυτικής Τουρκίας. 
Από την αρχή της χρονιάς περισσότεροι από 560.000 πρόσφυγες και μετανάστες έχουν φτάσει δια θαλάσσης στην Ελλάδα, σύμφωνα με τον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης (ΔΟΜ).
turkey prosfyges1 30-10-2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ