ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Κυριακή, Οκτωβρίου 25, 2015

Ο Πεσκόφ δήλωσε ότι ο κύριος στόχος της Ρωσίας στη Συρία είναι σώσει αυτή τη χώρα από τους τρομοκράτες

Ο Πεσκόφ δήλωσε ότι ο κύριος στόχος της Ρωσίας στη Συρία είναι σώσει αυτή τη χώρα από τους τρομοκράτες

Ο Γραμματέας Τύπου του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας σημείωσε ότι ο Ρωσικός στρατός στηρίζει  τις κυβερνητικές δυνάμεις μόνο λίγες εβδομάδες και ήδη υπάρχουν ενδείξεις για μια επιτυχημένη επίθεση του συριακού στρατού

Μόσχα. 24  Οκτωβρίου. INTERFAX RU - Ο σκοπός της Ρωσικής στρατιωτικής επιχείρησης στη Συρία δεν είναι "να στηρίξει τον Πρόεδρο Μπασάρ αλ-Άσαντ, αλλά να σώσει  αυτή της χώρας από τους τρομοκράτες», είπε στην  συνέντευξη του  στο πρόγραμμα "BBC" Hard Talk  ο εκπρόσωπος του Προέδρου Πούτιν  Ντμίτρι Πεσκόφ.


Μιλώντας για την  «μετριοπαθή αντιπολίτευση» στη Συρία, o Πεσκόφ δήλωσε ότι οι εταίροι της Ρωσίας ", δεν είναι σε θέση να γνωρίζουν την  κάθε οργάνωση που δεν έχει κανένα δεσμό μαζί της είτε μιλάμε για την απαγορευμένη στη Ρωσία ως μια εξτρεμιστική οργάνωση" Ισλαμικό Κράτος "ή για  την " Αλ-Κάιντα ", ή για  κάποια  σαν αυτή ", ανάφερε ο Ρώσος στην  υπηρεσία του" BBC. "
Ερωτηθείς εάν όλες οι δυνάμεις των ανταρτών στη Συρία είναι τρομοκράτες,  ο Πεσκόφ δήλωσε ότι ένα μεγάλο μέρος αυτών των δυνάμεων, οι οποίες αποτελούν "κίνδυνο για τη Συρία και για εμάς, είναι τρομοκράτες."
Ο  εκπρόσωπος του Ρώσου Προέδρου  τόνισε ότι το αποτέλεσμα του βομβαρδισμού της Αμερικανικής συμμαχίας είναι ότι  "τα δύο τρίτα του Συριακού εδάφους κατελήφθησαν από το " ισλαμικό κράτος »(μια ομάδα απαγορευμένη  στη Ρωσία).
Ο Πεσκόφ δήλωσε ότι ο Ρωσικός  Στρατός  ασχολείται  με τη στήριξη των κυβερνητικών στρατευμάτων μόνο λίγες εβδομάδες, και ήδη υπάρχουν σημάδια μιας επιτυχημένης επίθεσης του Συριακού στρατού. "Υπήρξε μια αμυδρή ελπίδα ότι θα είναι σε θέση να σώσει το έδαφος του από τους τρομοκράτες», - δήλωσε ο Πεσκόφ.

Τόνισε ότι μόλις η Ρωσία άρχισε να εφαρμόζει τις  αεροπορικές επιδρομές στη Συρία, ο Συριακός στρατός πήγε στην επίθεση.
Μιλώντας για την επίσκεψη του Άσαντ στη Μόσχα, ο Πεσκόφ είπε ότι δεν μπορούμε  να προσπαθούμε  να σώσουμε  τη Συρία και να σκεφτόμαστε τον μελλοντικό  πολιτικό διακανονισμό, χωρίς διάλογο με το νόμιμο Πρόεδρο της Συρίας.

Ο Πεσκόφ είπε επίσης ότι η Ρωσία έχει προσφέρει στις Ηνωμένες Πολιτείες και άλλες χώρες για την ανταλλαγή δεδομένων σχετικά με τις αεροπορικές επιδρομές, αλλά  οι δυτικοί  εταίροι  έχουν αρνηθεί να μοιραστούν τις πληροφορίες με τη Ρωσία.
 Το πρόγραμμα “Hard talk BBC “   θα προβληθεί από τις  υπηρεσίες της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου σε όλο τον κόσμο, " τη Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου.

http://www.interfax.ru/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ