ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Δευτέρα, Οκτωβρίου 26, 2015

Μποϊκοτάζ στις ταινίες του Ταραντίνο ζητούν οι αστυνομικοί της Νέας Υόρκης [βίντεο]


tarantinoΜποϊκοτάζ στις ταινίες του Ταραντίνο ζητά το σωματείο των αστυνομικών της Νέας Υόρκης, επειδή ο διάσημος σκηνοθέτης πήρε μέρος σε συγκέντρωση κατά της αστυνομικής βίας στη μεγαλούπολη των ΗΠΑ. Στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν μεταξύ των άλλων...


«δεν προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι Ταραντίνο μισεί τους αστυνομικούς κάποιος που βγάζει τα προς το ζην υμνώντας το έγκλημα και τη βία». Και προσθέτουν πως «οι αστυνομικοί τους οποίους αποκαλεί δολοφόνους, δεν ζουν σε μία από τις διεφθαρμένες φαντασιώσεις του της μεγάλης οθόνης. Ρισκάρουν και κάποιες φορές θυσιάζουν τις ζωές τους για να προστατεύσουν τις κοινότητες από το πραγματικό έγκλημα και το χάος».
Από την πλευρά του ο σκηνοθέτης ανέφερε πως «αν πιστεύεις ότι γίνεται ένας φόνος, πρέπει να υψώσεις το ανάστημά σου. Είμαι εδώ για να πω ότι είναι με την πλευρά των δολοφονηθέντων».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ