ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Τρίτη, Απριλίου 28, 2015

Το σόου της Αν. Βαγενά με κασετόφωνο στο βήμα της Βουλής


Η φωνή του Π. Καλφαγιάννη της ΠΟΣΠΕΡΤ ξεχύθηκε από την χάρτινη τσάντα και το cd player που έβγαλε η Αν. Βαγενά στο βήμα της Βουλής.

Με μια χάρτινη τσάντα στην οποία είχε ένα cd player απ όπου ακούστηκε η βραχνή φωνή του προέδρου της ΠΡΟΣΠΕΡΤ Παναγιώτη Καλφαγιάννη όταν κατήγγειλε το κλείσιμο της ΕΡΤ και «την κατάλυση της Δημοκρατίας» ανέβηκε στο βήμα η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αν. Βαγενά.
Η βουλευτής έβγαλε από την χάρτινη σακούλα που είχε ακουμπήσει πάνω στο πόντιουμ του ομιλητή ένα μαύρο γκατζετάκι και μετά από λίγη προσπάθεια «έπαιξε» το απόσπασμα του Παναγιώτη Καλφαγιάννη λίγα λεπτά πριν πέσει «μαύρο» στην ΕΡΤ το καλοκαίρι του 2013.
Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ η οποία χειροκροτήθηκε από τους συναδέλφους της για την ενέργεια της άφησε σύξυλο τον αντιπρόεδρο της Βουλής Γιάννη Μπαλάφα που προέδρευε εκείνη την ώρα και οποίος δεν πρόλαβε να αντιδράσει. 

.
Η κ.Βαγενά επιτέθηκε με σφοδρότητα στους  βουλευτές του ΠΑΣΟΚ λέγοντας ότι δεν είναι ούτε δείγμα «ευγένειας ούτε ανδρισμού» να μην αφήνουν τους ομιλητές του ΣΥΡΙΖΑ να μιλήσουν. 
Νωρίτερα η ίδια βουλευτής είχε κινηθεί απειλητικά κατά του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Λοβέρδου σε έξαλλη κατάσταση φωνάζοντας και δείχνοντας με το δάχτυλο τον βουλευτή.

        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ