ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Κυριακή, Απριλίου 26, 2015

Ο αριθμός των θυμάτων του σεισμού στο Νεπάλ έχει υπερβεί 1.800 άτομα

Ο αριθμός των θυμάτων του σεισμού στο Νεπάλ έχει υπερβεί 1.800 άτομα


RIA NOVOSTI
Το υπουργείο Εσωτερικών του Νεπάλ ανέφερε επίσης 4.700 θύματα από το σεισμό μεγέθους  7,9,  που  συνέβη το πρωί του Σαββάτου.

ΜΟΣΧΑ, Απρίλιος 26 - RIA Novosti. Ο αριθμός των θυμάτων του σεισμού στη χώρα των Ιμαλαΐων του Νεπάλ έχει αυξηθεί σε 1.805 άτομα, τραυματίστηκαν άλλα 4.718 άτομα, αναφέρει το Reuters, επικαλούμενο το υπουργείο Εσωτερικών.

Οι αρχές της χώρας απηύθυναν  έκκληση στη διεθνή κοινότητα για βοήθεια για να αντιμετωπίσει τις συνέπειες του καταστροφικού σεισμού μετά την τραγωδία του 1934, όταν  ένα σεισμός   μεγέθους   8,2   είχε αφήσει πίσω του  πάνω από  10 χιλιάδες άτομα ως θύματα του σεισμού . Την υποστήριξη στην επιχείρηση διάσωσης και την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας προς το Νεπάλ έχουν αναφέρει  τα Ηνωμένα Έθνη και οι  Ηνωμένες Πολιτείες.

Ένας σεισμός μεγέθους 7,9 σημειώθηκε το Σάββατο το πρωί στο Νεπάλ. Τρόμος καταγράφηκαν σε 06.11 ώρα UTC (09.11 Ώρα Αθηνών) , και ακολούθησαν αρκετοί μετασεισμοί. Το επίκεντρο εντοπίστηκε 82 χιλιόμετρα βορειοδυτικά από την πρωτεύουσα, Κατμαντού. Το Κέντρο βρίσκεται σε βάθος 15 χιλιομέτρων.

http://ria.ru

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ