ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Δευτέρα, Απριλίου 27, 2015

Οριστικά στο εδώλιο 32 κατηγορούμενοι για τiς μίζες από τα Γερμανικά υποβρύχια


ypovryxia 27-4-2015Στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων θα δικαστούν οριστικά 32 κατηγορούμενοι στην υπόθεση της προμήθειας των Γερμανικών υποβρυχίων, επί υπουργίας Άκη Τσοχατζόπουλου, η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου επικύρωσε το παραπεμπτικό βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθήνας. Συγκεκριμένα...
ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Χαράλαμπος Βουρλιώτης απέρριψε την αίτηση αναίρεσης που υπέβαλλε κατά του παραπεμπτικού βουλεύματος εμπλεκόμενος στην υπόθεση.


Έτσι, οι 32 κατηγορούμενοι θα καθίσουν οριστικά στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων για να δικαστούν, κατά περίπτωση για δωροδοκία, δωροληψία, απιστία και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα (ξέπλυμα βρώμικου χρήματος). Μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις τα αδικήματα συνδυάζονται με τις επιβαρυντικές περιστάσεις  του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου.
Υπενθυμίζεται, ότι στο παραπεμπτικό βούλευμα γίνεται εκτενής αναφορά στη σύμβαση του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας με τη Γερμανική HDW-Ferrostaal καθώς και σε αδιαφανείς πληρωμές που, όπως αναφέρεται, προκύπτει ότι πραγματοποιήθηκαν για την επίτευξή της.
Σύμφωνα με το δικαστικό συμβούλιο οι 32 κατηγορούμενοι φέρεται να εμπλέκονται σε διακίνηση και απόκρυψη ποσού που φαίνεται να υπερβαίνει τα 60 εκατομμύρια ευρώ.

σχετικά θέματα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ