ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Πέμπτη, Απριλίου 30, 2015

Γερμανία: Συνελήφθησαν ύποπτοι για σχεδιασμό τρομοκρατικής επίθεσης


germanpolice 30-4-2015Η γερμανική αστυνομία συνέλαβε έναν παντρεμένο ζευγάρι, με την υποψία ότι σχεδίαζε τρομοκρατική επίθεση στη Γερμανία. Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, οι αρχές βρήκαν μια βόμβα - σωλήνα και όπλα, ενώ,,,
ένας από τους υπόπτους φέρεται να έχει διασυνδέσεις με την Αλ Κάιντα.
Οι δύο ύποπτοι, που κατονομάστηκαν μόνο ως Χαλίλ και Σενάι Ντ., συνελήφθησαν στη διάρκεια της νύχτας στο Ομπερούρσελ, κοντά στη Φρανκφούρτη, όπως αναφέρει η εφημερίδα Die Welt.


Στο διαμέρισμά τους, η αστυνομία βρήκε τη βόμβα, εκρηκτικά, ένα τουφέκι και πυρομαχικά, καθώς και εργαλεία που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την πυροδότηση της βόμβας, ανέφερε η εφημερίδα στην ιστοσελίδα της.
Οι ύποπτοι είχαν τεθεί υπό αστυνομική επιτήρηση πριν από αρκετές εβδομάδες, μετά την αγορά ασυνήθιστα μεγάλων ποσοτήτων χημικών ουσιών, ίδιου τύπου με αυτές που είχαν χρησιμοποιήσει άλλες τρομοκρατικές ομάδες στη Γερμανία στο παρελθόν, για την παρασκευή εκρηκτικών. Το ζευγάρι φέρεται να χρησιμοποίησε ψεύτικα ονόματα κατά τη διάρκεια της συναλλαγής.
Πρόσφατα, ο Χαλίλ Ντ. Παρατηρήθηκε να επιτηρεί μια περιοχή γύρω από Ομπερούρσελ, κοντά στη διαδρομή ενός ποδηλατικού αγώνα που έχει προγραμματιστεί για την Πρωτομαγιά. Αυτό οδήγησε την αστυνομία να συλλάβει τόσο τον ίδιο και τη σύζυγό του, προκειμένου να μην τεθούν σε κίνδυνο οι συμμετέχοντες και το κοινό, σύμφωνα με την Die Welt.
Οι ερευνητές πιστεύουν ότι ο Χαλίλ συνδέεται με το τρομοκρατικό δίκτυο της Αλ Κάιντα και ισλαμιστικών ομάδων στη Φρανκφούρτη, ανέφερε η εφημερίδα.
Η αστυνομία επιβεβαίωσε τις συλλήψεις, καθώς και ότι βρίσκονται σε εξέλιξη έρευνες σε άλλα σημεία, αλλά αρνήθηκε να δώσει λεπτομέρεις για την υπόθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ