ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Τρίτη, Απριλίου 28, 2015

Emmy's 2015: Οι εκρηκτικές εμφανίσεις της Τάιρα Μπανκς


Μπορεί να μην παρέλαβε, αλλά να παρέδωσε βραβεία, όμως, η Τάιρα Μπανκς - γιατί περί αυτής ο λόγος - έκλεψε την παράσταση της απονομής των Emmy. Δείτε γιατί.

Τα 42α βραβεία Emmy (για τηλεοπτικές σειρές) δόθηκαν στο Λος ΄Αντζελες χθες, Κυριακή. Μεγάλοι νικητές της βραδιάς ήταν οι τηλεοπτικές σειρές Days of Our Lives, The Young and the Restless και το General Hospital που απέσπασε πολλλές διακρίσεις έχοντας 28 υποψηφιότητες. Διάκριση πήρε επίσης το σόου της Ελεν Ντε Τζενέρις, ενώ το συνολικό βραβείο προσφοράς απονεμήθηκε στην Μπέτι Ουάιτ που στα 93 της χρόνια εξακολουθεί να εργάζεται και να βραβεύεται ως μια από τις πλέον αγαπητές ηθοποιούς του αμερικανικού κοινού.
   Τι τα θέλετε, όμως! Την παράσταση έκλεψε το μοντέλο και παρουσιάστρια του σόου, Τάιρα Μπανκς,που χάρισε στους παρευρισκόμενους μια σειρά από εκρηκτικές εμφανίσεις με φόντο τα σκηνικά ενός φαντασμαγορικού σόου. Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από σχετικό σποτ:

Θρίαμβος του μπεζ:

΄Οταν τον πρώτο λόγο έχει η διαφάνεια...

Φωτιά στα κόκκινα!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ