ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Πέμπτη, Απριλίου 30, 2015

«Ανθρωποκυνηγητό» στα Ιωάννινα - Αυτοκίνητο εμβόλισε 2 οχήματα της ΕΛΑΣ


peripolika 30-4-2015Σκηνές Φαρ Ουέστ, εκτυλίχθηκαν στην Ελεούσα των Ιωαννίνων, το βράδυ της Τετάρτης προς Πέμπτη, 7 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης των Ιωαννίνων, με τους αστυνομικούς να καταδιώκουν όχημα, το οποίο το θεώρησαν ύποπτο και επιχείρησαν να το ακινητοποιήσουν...
Ωστόσο, ο οδηγός μόλις είδε τους αστυνομικούς αντί να σταματήσει ανέπτυξε ταχύτητα επιχειρώντας να διαφύγει.
Όπως αναφέρει το epirusgate blogspot, ακολούθησε καταδίωξη στην περιοχή του Γαρδικίου, της Νέας Ζωής και πάλι στην Ελεούσα, όπου ο οδηγός του μπλε αυτοκινήτου, μάρκας NISSAN,αντικρίζοντας ένα ακόμη μπλόκο της αστυνομίας,ανέπτυξε ταχύτητα και εμβόλισε δύο οχήματα της ΕΛ.ΑΣ!!!!


Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας και στη συνέχεια  τα άτομα που επέβαιναν στο μπλε NISSAN, το εγκατέλειψαν σε αγροτική περιοχή κοντά στο γήπεδο της Ελεούσας-μιας και είχε χάσει τον ένα τροχό του.
Οι δράστες διέσχισαν  την Εθνική Οδό Ιωαννίνων-Κοζάνης και, χάθηκαν στα στενά του οικισμού.
Μάρτυρες αναφέρουν ότι ο ένας από τους καταδιωκόμενους κρατούσε ένα μεγάλο σάκο και τον εντόπισαν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ..Τον συνέλαβαν σε ένα παλαιό πτηνοτροφείο,αλλά δεν έχει πλέον μαζί του τον σάκο!
Τώρα  βρίσκεται σε εξέλιξη ανθρωποκυνηγητό στους δρόμους, τα στενά, τις αυλές, τις αποθήκες και τις αγροικίες της Ελεούσας που θυμίζει κινηματογραφική ταινία. Στόχος των αστυνομικών είναι η σύλληψη των συνεργών του συληφθέντα καθώς και ο εντοπισμός του σάκου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ