ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Τετάρτη, Απριλίου 29, 2015

Χειροπέδες σε αλλοδαπό που «έγδυνε» αυτοκίνητα στα Εξάρχεια


diarrhkseis aytokinhta 29-4-2015Ούτε ένα ούτε δύο, αλλά 13 αυτοκίνητα είχε διαρρήξει ένας 27χρονος Αλβανός από την περιοχή των Εξαρχείων, μέσα σε διάστημα δύο μηνών. Ωστόσο, η δράση του σταμάτησε το πρωί της Παρασκευής στα Εξάρχεια, όπου και συνελήφθη από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, καθώς...
λίγο νωρίτερα είχε διαρρήξει δύο αυτοκίνητα, από τα οποία αφαίρεσε διάφορα αντικείμενα, στην ίδια περιοχή.
Όπως προέκυψε από την έρευνα που πραγματοποίησε το Τμήμα Ασφαλείας Εξαρχείων, ο συλληφθείς το τελευταίο δίμηνο, στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων, είχε διαπράξει 13 διαρρήξεις αυτοκινήτων, τα οποία ήταν σταθμευμένα σε σημεία με ελλιπή φωτισμό.
Στη συνέχεια προέβαινε στην διάρρηξη τους, σπάζοντας το παράθυρο και αφαιρούσε χρήματα, προσωπικά έγγραφα, ηλεκτρονικούς υπολογιστές, φωτογραφικές μηχανές και άλλα αντικείμενα.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθήνας, ο οποίος τον παρέπεμψε για κύρια ανάκριση σε Τακτικό Ανακριτή, ενώ η έρευνα για τη συμμετοχή του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις συνεχίζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ