ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Τετάρτη, Απριλίου 29, 2015

Κανονικά η καταβολή των συντάξεων σε ΙΚΑ και Δημόσιο


Η ΕΕΤ αναφέρει ότι αύριο θα πιστωθούν κανονικά οι λογαριασμοί με τις συντάξεις του ΙΚΑ για τον Μάιο αλλά και τις συντάξεις του δημοσίου.
kanonika-i-kataboli-twn-suntaksewn-se-ika-kai-dimosio

Καθησυχαστική ανακοίνωση όσον αφορά στη διαδικασία καταβολής των συντάξεων εξέδωσε πριν από λίγο η
 Ένωση Ελληνικών Τραπεζών λόγω και της περιρρέουσας φημολογίας των τελευταίων ημερών περί έλλειψης ρευστότητας στον κρατικό μηχανισμό. Η ΕΕΤ αναφέρει ότι αύριο θα πιστωθούν κανονικά οι λογαριασμοί με τις συντάξεις του ΙΚΑ Μαίου αλλά και τις συντάξεις του δημοσίου. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει ότι η διαδικασία θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 11:00 το πρωί το αργότερο.
Ολόκληρη η ανακοίνωση της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών:
Την Τετάρτη, 29/04/2015, θα έχει ολοκληρωθεί κανονικά, για όλες τις τράπεζες μέλη της ΕΕΤ, η πίστωση των συντάξεων ΙΚΑ και Δημοσίου μηνός Μαΐου 2015 στους λογαριασμούς των δικαιούχων. Τράπεζες μέλη της ΕΕΤ που πιστώνουν ήδη από σήμερα, 28/4/2015, τους λογαριασμούς των συνταξιούχων πελατών τους θα έχουν ολοκληρώσει τη σχετική διαδικασία έως τις 11.00 μ.μ., το αργότερο.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ