ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Πέμπτη, Απριλίου 30, 2015

'Έφοδος'' συνταξιούχων στη συνεδρίαση του ΙΚΑ για τη μεταφορά των ταμειακών διαθεσίμων [φωτο]


syntaksiouxoi 30-4-2015Περίπου 50 συνταξιούχοι του ΙΚΑ,  με επικεφαλής τον πρόεδρο της ομοσπονδίας τους, Δήμο Κουμπούρη, εισήλθε την Πέμπτη στο κτίριο του ΙΚΑ στην Αγίου Κωνσταντίνου, λίγο πριν ξεκινήσει η συνεδρίαση του ΔΣ του Ιδρύματος Κοινωνικών Ασφαλίσεων (ΙΚΑ-ΕΤΑΜ) με θέμα τη μεταφορά των...
ταμειακών διαθεσίμων στην Τράπεζα της Ελλάδος.
Αντιπροσωπεία των συνταξιούχων ανέβηκε στον πρώτο όροφο την ώρα που θα ξεκινούσε η συνεδρίαση και ζήτησε να διακοπεί.


Για αρκετή ώρα έγιναν διαπραγματεύσεις με τον διοικητή του ΙΚΑ Ροβέρτο Σπυρόπουλο, ο οποίος ζητούσε την αποχώρηση των συνταξιούχων από την αίθουσα και δεχόμενος μόνο την παρουσία του κ. Κουμπούρη στη συνεδρίαση. Τελικά η συνεδρίαση διεκόπη σε «ηλεκτρισμένη» ατμόσφαιρα, λόγω των φραστικών αντιπαραθέσεων, καθώς δεν επήλθε συνεννόηση μεταξύ των δύο μερών. 
Σε δήλωσή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΙΚΑ, Δ. Κουμπούρης εξέφρασε την πλήρη αντίθεσή του «στην εφαρμογή αποφάσεων που έρχονται να αποψιλώσουν τα ασφαλιστικά ταμεία για να πληρωθούν οι δανειστές και οι τράπεζες από τον κόπο των εργαζομένων και των συνταξιούχων».
syntaksiouxoi2 30-4-2015
Ο κ. Κουμπούρης, καταλήγοντας,  κάλεσε τη διοίκηση του ΙΚΑ και την κυβέρνηση να μην προχωρήσουν στην υλοποίηση των αποφάσεων.
syntaksiouxoi3 30-4-2015
syntaksiouxoi4 30-4-2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ