ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Τετάρτη, Μαρτίου 02, 2016

Νεκροί από σεισμό 7,9 Ρίχτερ στην Ινδονησία - Προειδοποίηση για τσουνάμι [βίντεο]


seismos Indonhsia 2-3-2016Υπάρχουν νεκροί από τον ισχυρό σεισμό μεγέθους 7,9 της κλίμακας Ρίχτερ  που έπληξε, στις 19:49 (τοπική ώρα) το απόγευμα της Τετάρτης, την περιοχή ανοιχτά της δυτικής ακτής της Σουμάτρα στην Ινδονησία, ενώ εκδόθηκε προειδοποίηση για τσουνάμι, σύμφωνα με το αμερικανικό Γεωλογικό Ινστιτούτο (USGS)...
«Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν χάσει τη ζωή τους», ανέφερε ο αξιωματούχος της υπηρεσίας έρευνας και διάσωσης της χώρας, Χερόνιμους Γκούρου, ενώ δεν έχει ξεκαθαριστεί, μέχρι στιγμής, πόσα ακριβώς είναι τα θύματα.
Όπως ανακοινώθηκε από το USGS, το επίκεντρο του σεισμού ήταν στα 808 χλμ από την πόλη Παντάνγκ, ενώ το εστιακό βάθος υπολογίζεται στα 24 χλμ.


Στην περιοχή Μενταγουάι δόθηκε η εντολή εκκένωσης τουλάχιστον 1.000 κατοίκων, σύμφωνα με αναφορές δημοσιογράφων που βρίσκονται δυτικά της Σουμάτρας.

Την ίδια ώρα, στην περιοχή Άτσεχ έχει αρχίσει να σημειώνεται υποχώρηση των υδάτων στη θάλασσα από 3 έως 5 μέτρα.
Οι αρχές της Ινδονησίας αμέσως εξέδωσαν προειδοποίηση για τσουνάμι, το οποίο ενδέχεται να πλήξει τις επαρχίες της Δυτικής Σουμάτρας, της Βόρειας Σουμάτρας και του Άτσεχ.
Αξίζει να σημειωθέι πως όσο πιο ρηχός είναι ο σεισμός, τόσο μεγαλύτερες είναι οι πιθανότητες να προκαλέσει καταστροφές.
ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 2-3-2016 από directNEWS.g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ