ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Σάββατο, Μαρτίου 26, 2016

Le Soir: Ο Βέλγος δημοσιογράφος Φεϊζάλ Σεφού είναι ο τρίτος καμικάζι του αεροδρομίου


faysal 26-3-2016Ο Βέλγος ανεξάρτητος δημοσιογράφος Φεϊζάλ Σεφού, ταυτοποιήθηκε ως ο τρίτος καμικάζι του αεροδρομίου των Βρυξελλών, σύμφωνα με τη βελγική εφημερίδα Le Soir. O Σεφού συνελήφθη χθες Παρασκευή και σύμφωνα την εφημερίδα είναι ο άνδρας με το καπέλο που διακρίνεται...


στην φωτογραφία από κάμερα ασφαλείας του αεροδρομίου, δίπλα στους δύο βομβιστές που ανατινάχθηκαν.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα, ο Σεφού αναγνωρίστηκε με τη βοήθεια του οδηγού ταξί που τον μετέφερε στο αεροδρόμιο την Τρίτη το πρωί, λίγη ώρα πριν από τη διπλή επίθεση.
Η ομοσπονδιακή εισαγγελία δεν έχει επιβεβαιώσει τις πληροφορίες, αλλά την Παρασκευή, η αστυνομία του Βελγίου ανακοίνωσε ότι είναι «πολύ πιθανόν» ο Σεφού να είναι «ο άνθρωπος με το καπέλο».
Ήταν γνωστός στις αρχές
Ο Σεφού είχε συλληφθεί στο παρελθόν, επειδή προσπαθούσε να στρατολογήσει σε "ριζοσπαστικά κινήματα" αιτούντες άσυλο και παράνομους μετανάστες που σύχναζαν στο πάρκο Maximilien, στη βόρεια πλευρά της πόλης.
Ο δήμαρχος των Βρυξελλών είχε καταγγείλει τον Σεφού τις δικαστικές αρχές για τη δράση του, ενώ τον περασμένο Σεπτέμβριο είχε εκδώσει μια διαταγή που απαγόρευε την παρουσία του στο πάρκο.
Ήταν ο δημιουργός ενός βίντεο που χρονολογείται από τις 15 Ιουλίου 2014, στο οποίο εμφανιζόταν ο ίδιος, στην περιοχή Steenokkerzeel του Βελγίου. Στο βίντεο αυτό, ο Σεφού εμφανίζεται να καταγγέλλει ότι σε κέντρο υποδοχής παράνομων μεταναστών στην περιοχή, σερβίρονταν γεύματα σε μουσουλμάνους πριν από τη δύση του ήλιου, στη διάρκεια του Ραμαζανιού.
Ο αδελφός του, Καρίμ, σκοτώθηκε το 2002 από αστυνομικά πυρά, στη διάρκεια εφόδου στο σπίτι του στο Σαερμπέκ, για τη σύλληψη των δραστών μιας ληστείας. Στο σπίτι είχε βρεθεί μια τσάντα γεμάτη χειροβομβίδες και μερικά πολυβόλα.
Αλλά και ο ίδιος ο Φαϊζάλ είχε θεωρηθεί ύποπτος στο παρελθόν για κλεπταποδοχή, συμμετοχή σε εγκληματική ομάδα, ακόμα και για ανθρωποκτονία.
Το 2003, σε μια συγκέντρωση φίλων στο σπίτι του, ένας από αυτούς είχε φέρει μαζί του ένα όπλο και με αυτό σημάδεψε έναν άλλον, σαν αστείο. Πίστευε ότι το όπλο είναι άδειο, όπως είχε πει, αλλά δεν ήταν.
Τότε, ο Σεφού είχε κληθεί να δώσει εξηγήσεις για αντικείμενα που βρέθηκαν σε ένα ντουλάπι της κουζίνας του. Ανάμεσά τους, μια κουκούλα, χειροπέδες, στολές και άλλα λάφυρα που είχαν κλαπεί από το αστυνομικό τμήμα του Μολενμπέκ.


ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 25-3-2016 από directNEWS.g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ