ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Τρίτη, Μαρτίου 29, 2016

Ο άνθρωπος με γιλέκο αυτοκτονίας είναι ο αεροπειρατής EgyptAir της πτήσης MS181 γεγονοτα λεπτο προς λεπτο




11:46
Ο αεροπειρατής εγκατέλειψε το αεροσκάφος με τα ψηλά τα χέρια όπως είπε η Κύπρος TV . Σύμφωνα με Twitter λογαριασμό του Υπουργείου Εξωτερικών,  ο άνθρωπος έχει συλληφθεί.


08:06 GMT
Ο αεροπειρατής  του Airbus A320 EgyptAir ήθελε αρχικά τον πιλότο να πετάξει προς την Τουρκία, αναφέρει το Al Arabiya, αλλά λόγω έλλειψης καυσίμων το αεροσκάφος αναγκάστηκε να προσγειωθεί στην Κύπρο.


8:00 GMT
Ο Samaha ζήτησε πολιτικό άσυλο στην Κύπρο.


7:59 GMT
Ο αεροπειρατής  Ιμπραήμ Samaha είναι είτε Αιγύπτιος  ή Λίβυος υπήκοος, σύμφωνα με διάφορες πηγές.


7:55 GMT
Ο αεροπειρατής  ζήτησε πολιτικό άσυλο από τις αρχές της Κύπρου , σύμφωνα με το Ελληνικό κανάλι ΣΚΑΪ.


7:53 GMT
 15 έως 20 άτομα εξακολουθούν να παραμένουν σε  ομηρία στο  αεροσκάφος της EgyptAir, είπε αξιωματούχος του Υπουργείου Εξωτερικών της Κύπρου.


7:51 GMT
Το να αποκατασταθούν  τα τακτικά αεροπορικά ταξίδια μεταξύ της Ρωσίας και της Αιγύπτου είναι «απολύτως αδύνατο» υπό το πρίσμα της αεροπειρατείας  της EgyptAir της  πτήσης MS181 λέει O Ρώσος  γερουσιαστής Frants Klintsevich.

'Είναι πλέον σαφές ότι αυτό είναι έξω από το θέμα. Η Αίγυπτος δεν είναι έτοιμη να διασφαλίσει την ασφάλεια των τουριστών μας », είπε.





7:50 GMT
Αιγυπτιακή κρατική τηλεόραση έχει  ανακοινώσει το όνομα του αεροπειρατή: Ibrahim Samaha.


7:39 GMT
Το αιγυπτιακό υπουργείο Αεροπορίας επιβεβαίωσε την απελευθέρωση όλων των επιβατών σε ομηρία της πτήσης EgyptAir MS181, εκτός από 10 αλλοδαπούς και τα μέλη του πληρώματος.



7:37 GMT
Ισραηλινά μαχητικά αεροσκάφη συνόδευσαν το αεροσκάφος  Airbus A320  που έχει εκδηλωθεί αεροπειρατεία  για να διασφαλιστεί ότι δεν έμπαινε στον ισραηλινό εναέριο χώρο, σύμφωνα με  το Ελληνικό τηλεοπτικό κανάλι ΕΡΤ-1


7:33 GMT
Ρωσική αεροπορική εταιρεία Aeroflot έχει ακυρώσει την πτήση από Μόσχα  για την πτήση Λάρνακα, ενώ είχε απογειωθεί  από Sheremetevo το διεθνές αεροδρόμιο της Μόσχας στις 10:05 ώρα Μόσχας, λόγω της πειρατείας EgyptAir στη Λάρνακα.




7:27 GMT
Η EgyptAir λέει ότι έχει διαπραγματευτεί για την απελευθέρωση του καθενός στην αεροπειρατεία,  εκτός των  πέντε αλλοδαπών και για τα  μέλη του πληρώματος.


7:23 GMT
Έχουν απελευθερωθεί  30 με 40 επιβάτες από την αεροπειρατεία του επιβατικού αεροσκάφους της EgyptAir ,το οποίο έκανε  αναγκαστική προσγείωση στη Λάρνακα,  σύμφωνα μετ τα Κυπριακά μέσα ενημέρωσης.


7:22 GMT
πηγές ασφαλείας του αερολιμένα υποστηρίζουν ότι  υπάρχουν 10 Αμερικανοί και οκτώ Βρετανοί ανάμεσα στους επιβάτες που παραμένουν αιχμάλωτοι στο  αεροπλάνο


7:20 GMT
Υπάρχουν αναφορές,  για 55 επιβάτες και επτά μέλη του πληρώματος που παραμένουν μέσα στο αεροσκάφος Α320.

7:16 GMT
Ο αεροπειρατής απείλησε τον πιλότο, Ομάρ αλ-Γκαμάλ, με μια ζώνη αυτοκτονίας. Ο ίδιος φέρεται να έχει ελευθερώσει όλες τις γυναίκες, τα παιδιά και τους Αιγύπτιους πολίτες, σύμφωνα με τις τοπικές εκθέσεις  της τηλεόρασης.

6:55 GMT.  Σύμφωνα με αιγυπτιακές μέσα ενημέρωσης, υπάρχουν επιβάτες στο αεροπλάνο αιγυπτιακής, βρετανικής και αμερικανικής υπηκοότητας.

6:45 GMT.  Ο αεροπειρατής του αεροσκάφους έχει δηλώσει ότι σκοπεύει να απελευθερώσει τις γυναίκες και τα παιδιά της αιγυπτιακής υπηκοότητας.

https://www.rt.com/

Αεροπειρατεία σε αεροπλάνο με 62 άτομα προσγειωμένο στην Λάρνακα


Το πρακτορείο ειδήσεων Reuters   ανέφερε αεροπειρατεία σε αεροπλάνο EgyptAir το οποίο  έχει προσγειωθεί στο αεροδρόμιο της Λάρνακας στην Κύπρο. Σύμφωνα με τις κυπριακές αρχές, πιθανόν  να έχει τοποθετηθεί σε αυτό  μια βόμβα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ