ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Σάββατο, Μαρτίου 26, 2016

Κύπρος: Ένταλμα σύλληψης για τον Λεωνίδα Μπόμπολα


mpompolasΈνταλμα σύλληψης κατά του επιχειρηματία Λεωνίδα Μπόμπολα εξέδωσαν το Σάββατο το πρωί, οι Κυπριακές Αρχές για το σκάνδαλο του ΧΥΤΑ Πάφου και του ΧΥΤΥ Κόσιης, στο οποίο φέρεται να εμπλέκεται η εταιρεία του Έλληνα επιχειρηματία Helector ΑΕ. Επίσης, ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε για την ίδια υπόθεσε και για τον Θεοφάνη Λώλο, ο οποίος είναι στέλεχος...
της εταιρείας μελετών Enviromental.
Ο εκπρόσωπος Τύπου της Κυπριακής Αστυνομίας, δήλωσε ότι αν οι δύο ύποπτοι εναντίον των οποίων εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης, δεν παρουσιαστούν αυτοβούλως για να ανακριθούν, θα κινηθεί η διαδικασία για έκδοση ευρωπαϊκών ενταλμάτων σύλληψής τους.


Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν είναι συνομωσία για διάπραξη κακουργημάτων, χρηματισμό δημόσιων λειτουργών και ξέπλυμα μαύρου χρήματος κ.α.
Ειδικότερα, η υπόθεση αφορά τις δωροδοκίες της εταιρίας Helector ΑΕ μέσω της θυγατρικής της στην Κύπρο HELECTOR CYPRUS LTD, σε λειτουργούς του υπουργείου Εσωτερικών και της τοπικής αυτοδιοίκησης. Με αυτόν τον τρόπο η εταιρεία είχε ευνοϊκή αντιμετώπιση στους διαγωνισμούς διαχείρισης απορριμμάτων στους Δήμους Πάφου και Λάρνακας βρίσκονται σε εξέλιξη εδώ και αρκετό καιρό. Ήδη υπό κράτηση βρίσκονται οι δήμαρχοι των δύο πόλεων με την κατηγορία της δωροδοκίας.
Την Παρασκευή το απόγευμα συνελήφθη στη Κύπρο ο Αθανάσιος Κατρής ο οποίος την περίοδο 2003 - 2012 ήταν στέλεχος της Helector ΑΕ, μητρική της Helector στην Κύπρο και φέρεται να ενεπλάκη στα έργα ΧΥΤΑ Πάφου και ΧΥΤΥ Κόσιης, δηλαδή στην προκήρυξη, κατασκευή και έναρξη λειτουργίας των μονάδων. Για την ίδια υπόθεση έχει συλληφθεί και κρατείται ο γενικός διευθυντής της Helector Κύπρου, Γιάννης Κοκότσης. (διαβάστε εδώ)
ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 26-3-2016 από directNEWS.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ