ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Σάββατο, Μαρτίου 26, 2016

Μετά τις Βρυξέλλες οι ΗΠΑ άρχισαν να κατανοούν καλύτερα τις αποφάσεις του Πούτιν



Η συνάντηση του Ρώσου προέδρου και του υπουργού εξωτερικών των ΗΠΑ διήρκεσε περίπου τέσσερις ώρες[1]. Οι δυο πλευρές τόνισαν τη σημασία της πολιτικής διαδικασίας στη Συρία[2] και  συζητήθηκε το σχέδιο του νέου συντάγματος της χώρας, καθώς και η πρόσβαση της ανθρωπιστικής βοήθειας στους κατοίκους της. Ο Βλαντιμίρ Πούτιν τόνισε την ιδιαίτερη συμβολή της Ουάσιγκτον στη διαδικασία ειρηνικής διευθέτησης.


Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν: "Καταλαβαίνουμε ότι αυτό που έχουμε καταφέρει να κάνουμε στην συριακή κατεύθυνση, επιτεύχθηκε  μόνο χάρη στην θέση της ανώτερης  πολιτικής ηγεσίας των Ηνωμένων Πολιτειών, στην θέση του προέδρου Ομπάμα. Ελπίζω ότι  επίσκεψη σας θα μας επιτρέψει να φέρουμε  σε περαιτέρω διευθέτηση  τα θέματα της  Συρίας και  όπως είπατε την  συμφωνία  με την Ουκρανία.

Με τη σειρά του Κέρι πρόσθεσε: "Μετά τις επιθέσεις στις Βρυξέλλες[3] οι  ΗΠΑ άρχισαν να κατανοούν  καλύτερα τις  αποφάσεις που πήρε ο Πούτιν τον τελευταίο καιρό". Σύμφωνα με τον ίδιο, συμβαίνουν στην Ευρώπη  γεγονότα που δημιουργούν την ανάγκη να ολοκληρωθεί η διευθέτηση της σύγκρουσης στη Συρία και να καταστραφεί το “ισλαμικό κράτος” (απαγορευμένη οργάνωση στην Ρωσία).

Η Συνομιλία Πούτιν και Κέρι διεξήχθη  σε ένα φιλικό και χαλαρό περιβάλλον. Τον  τόνο έδωσε  στην αρχή  ο Pώσος ηγέτης, αστειευόμενος ζήτησε να μάθει τι είχε το  περιεχόμενο βαλιτσών[4], το οποίο η υπουργός εξωτερικών έφερε στη Μόσχα.
αναφορές
  1.  διήρκεσε περίπου τέσσερις Ώρες 
       (http://www.ntv.ru/novosti/1616217/)
  2.  σημείωσαν: tn σημασία της στη πολιτικής διαδικασίας Συρία 
       (http://www.ntv.ru/novosti/1616218/)
  3.  τρομοκρατικές επιθέσεις στις Βρυξέλλες, 
       (http://www.ntv.ru/novosti/1616216)
  4.  Ερευνητικό περιεχόμενο Της βαλίτσας 
       (http://www.ntv.ru/novosti/1616216)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ