ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Κυριακή, Μαρτίου 27, 2016

Επεισόδια σε πλατεία των Βρυξελλών - Χούλιγκανς χαιρετούν ναζιστικά και παρενοχλούν γυναίκες με μαντήλα


Δημοσιεύθηκε: Ενημερώθηκε: 
BRUSSELS SQUARE


Ομάδα μαυροντυμένων προκάλεσε επεισόδια σε συγκέντρωση εις μνήμην των θυμάτων των τρομοκρατικών επιθέσεων στις Βρυξέλλες, με αποτέλεσμα να επέμβει η αστυνομία. 
Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε σήμερα, Κυριακή, στην πλατεία Place de la Bourse για να αφήσει λουλούδια και μηνύματα, μετά την ακύρωση της «πορείας κατά του τρόμου» για λόγους ασφαλείας.
brussels square
Σύντομα, μια ομάδα μαυροφορεμένων ατόμων έφτασε στο σημείο, προκαλώντας προβλήματα. Φώναζαν αντιμουσουλμανικά συνθήματα, έκαναν τον χαιρετισμό των Ναζί και παρενοχλούσαν γυναίκες που φορούσαν μαντήλα. Τα πανό τους έγραφαν «Casuals against Terrorism» (Χούλιγκανς εναντίον Τρομοκρατίας).
brussels square
Σύμφωνα με το BBC, οι βελγικές αρχές αναγκάστηκαν να κάνουν χρήση εκτοξευτήρων νερού για να απομακρύνει όσους δημιουργούσαν προβλήματα.
Δεν είναι γνωστό εάν η ομάδα ανήκε σε κάποια νεοναζιστική οργάνωση. Ένας από τους άνδρες ονόματι Αντρέ, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι είναι οπαδοί ομάδας ποδοσφαίρου: «Δεν σχετιζόμαστε με την πολιτική».
brussels square

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ