ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Πέμπτη, Μαρτίου 24, 2016

Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ δεν απάντησε, αν οι ΗΠΑ θέλουν να απελευθερώσουν οι αρχές της Συρίας την Παλμύρα



Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ. Φωτογραφία Αρχείου

Ερωτηθείς σχετικά με τις μάχες για την απελευθέρωση της Παλμύρας, ο εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ είπε, "με την ευρύτερη έννοια," λέγοντας ότι οι ΗΠΑ «συχνά σημειώνουν  παραβιάσεις της συμφωνίας κατάπαυσης του πυρός  από τον στρατό της κυβέρνησης."



Το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ την Τετάρτη αρνήθηκε να πει εάν οι Ηνωμένες Πολιτείες επιθυμούν οι  κυβερνητικές στρατιωτικές δυνάμεις της Συρίας θέλουν να απελευθερώσουν την Παλμύρα  από τους τρομοκράτες του “ισλαμικού κράτους” (ISIS τρομοκρατική οργάνωση απαγορευμένη στην Ρωσία).

Νωρίτερα του είχε αναφερθεί ότι ο Συριακός στρατός πολεμά τους τρομοκράτες  για την απελευθέρωση της Παλμύρας.
«Έχουμε δει αναφορές σχετικά με αυτό. Και δεν υπάρχει τίποτα νέο . Αλλά σε μια ευρύτερη έννοια, μπορώ να πω ότι βλέπουμε πολλές περιπτώσεις, όπου οι κυβερνητικής  συριακές δυνάμεις  παραβιάζουν  την κατάπαυση του πυρός », - δήλωσε σε συνέντευξη του , ο εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Μαρκ Τόνερ, όταν οι  δημοσιογράφοι του  ζήτησαν να κάνει ένα  σχόλιο σχετικά με την κατάσταση.

Έκπληκτος ο  δημοσιογράφος διευκρίνισε την  ερώτηση λέγοντας  ότι «σε γενικές γραμμές Παλμύρα είναι υπό τον έλεγχο του ISIS τώρα". "Ξέρω γι 'αυτό" – είπε ο Τόνερ

Στη συνέχεια, οι δημοσιογράφοι του ζήτησαν  να απαντήσει αν οι Ηνωμένες Πολιτείες επιθυμούν να Συριακές κυβερνητικές δυνάμεις να απελευθερώσουν την  Παλμύρα. «Η πολιτική διαδικασία στη Συρία συνεχίζεται. Ως εκ τούτου, γι αυτό , ο  υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Τζον Κέρι πήγε στη Μόσχα. Θέλουμε να ενισχύσουμε  την κατάπαυση του πυρός και μια πιο σοβαρή  αντιμετώπιση  στην δίωξων των τρομοκρατών », - δήλωσε ο Τόνερ. Και στην  παρατήρηση ότι δεν είχε απαντήσει στην ερώτηση, πρόσθεσε: «Ξέρω. Απαντώ με την ευρύτερη έννοια. "

Η Παλμύρα, τα αρχαία ερείπια της οποίας  - είναι μία από τις έξι τοποθεσίες της Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO στη Συρία η οποία  τέθηκε υπό τον έλεγχο των μαχητών στα μέσα Μαΐου 2015. Πριν φύγει  από την πόλη, ο συριακός στρατός εκκένωσε τους περισσότερους  από τους κατοίκους της και τα πιο πολύτιμα ιστορικά κειμήλια του  Κεντρικού  Μουσείου  της Παλμύρας. Μετά την κατάληψη της πόλης υπό την απειλή της καταστροφής ήταν τα αρχαία ερείπια και οι Ναοί.

http://www.pravda-tv.ru/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ