ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Τετάρτη, Μαρτίου 23, 2016

Κουκουλοφόροι πέταξαν μπογιά σε εφορία στη Θεσσαλονίκη [φωτο]


epithesh eforia6 23-3-2016Στο στόχαστρο κουκουλοφόρων βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης υποκατάστημα της εφορίας στη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα, ομάδα περίπου δέκα ατόμων εισέβαλλε στο εσωτερικό της ΣΤ' ΔΟΥ Θεσσαλονίκης, στην οδό Τακαντζά και προξένησε εκτεταμένες φθορές στο εσωτερικό του πρώτου ορόφου της υπηρεσίας, όπου βρίσκεται το ταμείο της...
Πέταξαν κόκκινες μπογιές σε τοίχους και γραφεία και στη συνέχεια αποχώρησαν.


Σύμφωνα με το thestival.gr, στο χώρο βρίσκονταν δύο εργαζόμενες της Εφορίας ενώ μία ακόμη εργαζόμενη έμεινε εκτός του κτιρίου όταν είδε τα άτομα να εισέρχονται σε αυτό. Ένας από τους κουκουλοφόρους έμεινε μαζί της για να την εμποδίσει να ειδοποιήσει την Αστυνομία.
Σύμφωνα με την ίδια της είπε να μην αγχώνεται και ότι πρόκειται για πολιτική παρέμβαση. Άντρες της Ασφάλειας συνέλεξαν αποτυπώματα και άλλα αντικείμενα (πυροσβεστήρας και δύο βαριοπούλες) από τον πρώτο όροφο της ΔΟΥ.
Σε κοντινή απόσταση από την Εφορία εντοπίστηκε ένα ζευγάρι γάντια το οποίο εκτιμάται ότι ανήκε σε έναν από τους δράστες.
Λίγη ώρα μετά το συμβάν άντρας της Ασφάλειας πραγματοποίησε έλεγχο σε νεαρό άτομο το οποίο θεωρήθηκε ύποπτο.
Η αστυνομία διεξάγει έρευνες στην ευρύτερη περιοχή για εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, έχοντας στραφεί στο υλικό που κατέγραψε το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης της ΣΤ' ΔΟΥ Θεσσαλονίκης.
epithesh eforia 23-3-2016
epithesh eforia2 23-3-2016
epithesh eforia4 23-3-2016
epithesh eforia5 23-3-2016

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 23-3-2016 από directNEWS.g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ