ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Πέμπτη, Ιουλίου 30, 2015

Χαλκιδική: Πέταξε μολότοφ σε κατάστημα γιατί είχε διαφορές με τον ιδιοκτήτη


molotof katasthma 30-7-2015Έρευνες αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, οδήγησαν στην σύλληψη ενός ατόμου, για ρίψη αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού σε κατάστημα 38χρονου σε περιοχή της Χαλκιδικής. Πρόκειται για έναν 46χρονο ημεδαπό, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε...


δικογραφία για παραβάσεις της Νομοθεσίας σχετικά με τις εκρηκτικές ύλες, καθώς και για έκρηξη αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού.Ειδικότερα, ο προαναφερόμενος τα ξημερώματα της Τρίτης, λόγω προσωπικών διαφορών με τον 38χρονο, προέβη στη ρίψη αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού, σε κατάστημα που διατηρούσε ο 38χρονος σε περιοχή της Χαλκιδικής.
Από την έκρηξη που προκλήθηκε, δεν υπήρξε κίνδυνος ζωής προς τρίτους ή υλικές ζημιές στο κατάστημα.
Εκδόθηκαν άμεσα ευρείες αστυνομικές αναζητήσεις στο πλαίσιο των οποίων εντοπίστηκε ο παραπάνω άντρας σε περιοχή της Χαλκιδικής και συνελήφθη.
Στο σημείο της έκρηξης βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος του αυτοσχέδιου μηχανισμού, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ