ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Παρασκευή, Ιουλίου 24, 2015

ΟΜΟΦΩΝΑ νέος Πρόεδρος της Ν.Δ. ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης

ΟΜΟΦΩΝΑ νέος Πρόεδρος της Ν.Δ. ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης
ΟΜΟΦΩΝΑ νέος Πρόεδρος της Ν.Δ. ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης

Ομόφωνα, εξελέγη, πριν λίγα λεπτά, νέος Πρόεδρος της Ν.Δ., ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, κατά τη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής, που διεξάγεται αυτήν την ώρα, στα κεντρικά γραφεία του Κόμματος στη Συγγρού.
O κ. Μεϊμαράκης, κατά την ομιλία του, αφού ανέφερε τιμητικά όλους όσοι υπηρέτησαν από θέση ευθύνης το Κόμμα, ο νέος Πρόεδρος της Ν.Δ. άσκησε δριμεία κριτική στην Κυβέρνηση, την οποία και κατηγόρησε ότι, «χάθηκαν πολλά τους τελευταίους μήνες. Με τεράστιο κόστος».
«Τους έξι μήνες που πέρασαν γύρισαν τη Χώρα στα πιο βαθιά της κρίσης, ξαναζωντάνεψαν τους κινδύνους που είχαμε περάσει με την προηγούμενη Κυβέρνηση. Ήμασταν σε "τροχιά" ανάπτυξης και γυρίσαμε σε "τροχιά ύφεσης". Τώρα πάμε σε ύφεση. Είχε αρχίσει να μειώνεται η ανεργία, τώρα είναι πάλι σε έξαρση. Η οικονομία έχει παγώσει. Ήμασταν έτοιμοι να "βάλουμε τέλος" στα μνημόνια και τώρα ετοιμάζονται για το τρίτο μνημόνιο», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Μεϊμαράκης.
Ο νέος Πρόεδρος της Ν.Δ. πρόβλεψε ότι, μπορεί να υπάρξουν ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις αν και τόνισε ότι, η κυβέρνηση δεν έχει λόγο να προσφύγει σε κάλπες, προσθέτοντας, «όταν μας εξηγήσουν γιατί θα κάνουν εκλογές τότε θα τους εξηγήσουμε ότι θα τις κερδίσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ