ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Πέμπτη, Ιουλίου 23, 2015

Politico: H Αθήνα χαλάει το καλοκαίρι της Μέρκελ


«Η Ελλάδα χαλάει το καλοκαίρι της Mέρκελ» αναφέρει σε άρθρο της η ιστοσελίδα Politco, υπογραμμίζοντας ότι η κ. Μέρκελ δείχνει να αγγίζει τα όρια της εξουσίας της.
politico-h-athina-xalaei-to-kalokairi-tis-merkel

«Η Ελλάδα χαλάει το καλοκαίρι της Mέρκελ» αναφέρει σε άρθρο της η ιστοσελίδα Politco, υπογραμμίζοντας ότι η
 κ. Μέρκελ δείχνει να αγγίζει τα όρια της εξουσίας της.
Η γερμανίδα καγκελάριος βρίσκεται για πρώτη φορά σε θέση άμυνας, σημειώνει το Politico, αναφερόμενο στο θέμα της διαχείρισης του ελληνικού ζητήματος και τις αντιδράσεις στο εσωτερικό του κόμματος της.
Πολλοί συντηρητικοί βουλευτές στη Γερμανία την κατηγορούν ότι υπήρξε επιεικής με την Ελλάδα, ενώ ο υπουργός ΟικονομικώνΣόιμπλε έχει αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο παραίτησής του, αναφέρεται στο άρθρο.
Μια τέτοια εξέλιξη θα πλήξει τη Μέρκελ γιατί ο Σόιμπλε είναι ο πιο δημοφιλής πολιτικός αυτή τη στιγμή στη Γερμανία, ενώ αποτελεί εγγύηση ότι η Ελλάδα δεν θα πάρει το «πάνω χέρι» στις διαπραγματεύσεις.
Σύμφωνα με το Politico, η Μέρκελ αναγκάστηκε να ηρεμήσει τα πνεύματα στο κυβερνητικό της συνασπισμό, δεδομένης της σύγκρουσης ανάμεσα στον κ. Σόιμπλε και των Σοσιαλδημοκρατών. Σημειώνεται μάλιστα ότι ακόμη και μετά την επίτευξη συμφωνίας, η κ. Μέρκελ επέστρεψε στο Βερολίνο προκειμένου να αντιμετωπίσει τις αντιρρήσεις εντός του κόμματός της.
Τέλος, όπως αναφέρει το Politico, κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης ετήσιας συνέντευξής της στη δημόσια τηλεόραση της Γερμανίας πριν τις διακοπές, η κ. Μέρκελ εμφανίστηκε κουρασμένη, φορώντας το ίδιο σακάκι που φορούσε στη Σύνοδο Κορυφής, Αντί να καθησυχάσει τους ψηφοφόρους της, κατέληξε να υπερασπίζεται την πολιτική της έναντι της Ελλάδας, αναφέρει το politico. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ