ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Δευτέρα, Ιουλίου 27, 2015

Αστυνομικός ψεκάζει Αφροαμερικανούς διαδηλωτές με σπρέι πιπεριού [βίντεο]


Policepepper 27-7-2015Η αστυνομία του Κλίβελαντ έκανε χρήση σπρέι πιπεριού εναντίον ακτιβιστών που συμετείχαν στο εθνικό συνέδριο του Κινήματος για τις Ζωές των Μαύρων (Movement for Black Lives), το Σαββατοκύριακο. Μετά το συνέδριο, το πρώτο που πραγματοποιείται για να συζητήσει την κλιμάκωση...
των εντάσεων μεταξύ της αμερικανικής αστυνομίας και των μαύρων κοινοτήτων, δεκάδες άνθρωποι παρέμειναν στους δρόμους.
Η αστυνομία έσπευσε να απομακρύνει τους συγκεντρωμένους και τότε ξέσπασαν συμπλοκές.


Σπρέι πιπεριού χρησιμοποιήθηκε τουλάχιστον μία φορά, όπως φαίνεται σε βίντεο που δημοσιεύθηκε στο διαδίκτυο και δείχνει έναν αστυνομικό να ψεκάζει σχεδόν εξ επαφής τον χειριστή της κάμερας.
Συμπλοκές μεταξύ ένστολων και ακτιβιστών έχουν καταγραφεί και σε πολλά άλλα βίντεο. Μάρτυρες αναφέρουν σημαντικό αριθμό των συλλήψεων, ανάμεσά τους και ενός 14χρονυο αγοριού.
Σύμφωνα με την επίσημη εκδοχή, οι αστυνομικοί οδηγούσαν τον 14χρονο στο τμήμα επειδή ήταν μεθυσμένος και δεν ήταν σε θέση να φροντίσει τον εαυτο του.
Ωστόσο, εμπόδισε την προσαγωγή του αγοριού, το οποίο δέχθηκε τελικά τις πρώτες βοήθειες σε ασθενοφόρο που βρέθηκε επί τόπου και παραδόθηκε στη συνέχεια στην οικογένειά του.
Το Κλίβελαντ επιλέχθηκε για να φιλοξενήσει το συνέδριο, διότι οι διοργανωτές ήθελαν να τονίσουν το θέμα, μετά την κλιμάκωση της βίας το περασμένο έτους, όταν σε διάστημα μία εβδομάδας, ένα μαύρο 12χρονο αγόρι και μια ψυχικά άρρωστη γυναίκα, σκοτώθηκαν από την τοπική αστυνομία.

 
ΑΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ