ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Τρίτη, Ιουλίου 21, 2015

Επίθεση σοκ Τατσόπουλου κατά Κατρούγκαλου με πολύ σκληρές εκφράσες


Επίθεση με πολύ σκληρές εκφράσεις εξαπέλυσε ο Π. Τατσόπουλος εναντίον του Γ. Κατρούγκαλου, με αφορμή τις δηλώσεις του τελευταία περί «Βάρκιζας».
epithesi-sok-tatsopoulou-kata-katrougkalou-me-polu-sklires-ekfrases

Επίθεση με πολύ σκληρές εκφράσεις εξαπέλυσε ο Πέτρος Τατσόπουλος, μέσω facebook, εναντίον του Γ. Κατρούγκαλου, με αφορμή τις δηλώσεις του τελευταίου περί Βάρκιζας στην τελετή παράδοσης-παραλοβής του υπουργείου Εργασίας.
«Γ@@@σέ μας, ρε πλούσιε τζιτζιφιόγκο, με τις γραβατίτσες σου και τα μαντηλάκια σου και τα ποσοστά σου επί των επαναπροσλήψεων. Γ@@@σέ μας, ρε καραγκιόζη, εσύ και τα άλλα τσόλια, όπως το βλίτο της Κοζάνης, που μπερδεύετε τη Βάρκιζα και το αντάρτικο με τις ξαπλώστρες στη Λούτσα. Νισάφι πια. Βουλώστε το, παράσιτα. Αν δεν έχετε τσίπα να ζητήσετε συγγνώμη από τον κόσμο της Αριστεράς, τουλάχιστον βουλώστε το», ανέφερε ο κ. Τατσόπουλος μεταξύ άλλων.
Λίγο αργότερα, ο πρώην βουλευτής έσπευσε να απαντήσει στα σχόλια που τον επέκριναν για χρήση χυδαίων εκφράσεων.
«Κάποτε θα πρέπει να συνεννοηθούμε σε αυτή τη χώρα γύρω από το τι ακριβώς σημαίνει χυδαιότητα. Φοβάμαι πως τα έχουμε λίγο μπερδεμένα στο μυαλό μας. Ιδίως όσοι συγχέουμε τις χυδαίες λέξεις με τις χυδαίες δηλώσεις. Και ιδίως όσοι -ακόμη χειρότερα- καταπίνουμε αμάσητες τις χυδαίες δηλώσεις αρκεί να μην εμπεριέχουν χυδαίες λέξεις. Ναι. Μπορεί να μην ζω έως τότε, αλλά κάποτε θα συνεννοηθούμε», ανάφερε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ