ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Παρασκευή, Ιουλίου 24, 2015

Ψαχνά Εύβοιας: Σε ύφεση η φωτιά που απείλησε σπίτια στη Μακρυκάπα [βίντεο+φωτο]


pyrkagia evia 23-7-2015Σε ύφεση βρίσκεται το πύρινο μέτωπο στα Ψαχνά της Εύβοιας. Οι κάτοικοι του χωριού Μακρυκάπα του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων, που είχαν εκκενώσει προληπτικά τον οικισμό, βρίσκονται στους δρόμους  γεμάτοι αγωνία για τυχόν αναζωπύρωση της φωτιάς που απείλησε τα σπίτια τους...
Η πυροσβεστική θα βρίσκεται σε επιφυλακή όλη τη νύχτα για παν ενδεχόμενο..
Όπως αναφέρει το eviazoom οι κάτοικοι του χωριού Μακρυκάπα ζουν εφιαλτικές ώρες εξαιτίας της μεγάλης πυρκαγιάς που ξέσπασε περίπου στις 12:00 το μεσημέρι της Πέμπτης.


Υπενθυμίζεται ότι η φωτιά ξεκίνησε στην Αττάλη και πολύ γρήγορα επεκτάθηκε φτάνοντας σε απόσταση αναπνοής από τα σπίτια του χωριού Μακρυκάπα, με αποτέλεσμα να διαταχθεί προληπτικά η εκκένωσή του .
Οι πυροσβέστες μέχρι αυτή την ώρα δίνουν μάχη με τις φλόγες για να  σβήσουν τη φωτιά, η οποία όπως προαναφέρθηκε βρίσκεται πλέον σε ύφεση
Στην περιοχή έχουν μεταφερθεί 30 πυροσβεστικά οχήματα με 60 πυροσβέστες, όπως επίσης και ομάδες από τμήματα πεζοπόρων που έχουν μεταφερθεί από την Αττική και την Κεντρική Ελλάδα.
Παράλληλα στην επιχείρηση κατάσβεσης έλαβαν μέρος 10 αεροπλάνα και ελικόπτερα. Από πλευράς αυτοδιοίκησης, έχουν συγκεντρωθεί μηχανήματα της Περιφέρειας και των δήμων όπως επίσης και υδροφόρες οι οποίες έχουν φτάσει από διάφορα σημεία της Εύβοιας.
pyrkagia evia2 23-7-2015
 pyrkagia evia3 23-7-2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ