ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Δευτέρα, Ιουλίου 27, 2015

Κουκλάκι Μinion έσωσε τη ζωή 5χρονου κοριτσιού!


Μinion 27-7-2015Δεν είναι μόνο χαριτωμένα, αλλά είναι και ηρωικά. Ένα... Μinion (τα κίτρινα πλασματάκια που γνωρίσαμε από τις ταινίες Εγώ ο Απαισιότατος) έσωσε τη ζωή ενός μικρού κοριτσιού που έπεσε από τον 3o όροφο του σπιτιού της. Δεν πρόκειται, βέβαια, για "πραγματικό" Μinion, αλλά για...
ένα κουκλάκι.
Το παιδί κρατήθηκε σφιχτά από το λούτρινο παιχνίδι του, την ώρα της πτώσης, με αποτέλεσμα αυτό να λειτουργήσει σαν «μαξιλάρι». Το παιδί γλίτωσε με μόνο ένα σπασμένο χέρι.
Το περιστατικό  σημειώθηκε στο Κολοράντο Σπρινγκς των ΗΠΑ.
Το γεγονός φαίνεται ότι «γλίτωσε» τα Μinion από μεγάλη ντροπή, καθώς νωρίτερα μέσα στον μήνα γονείς στις ΗΠΑ ισχυρίστηκαν ότι τα κουκλάκια που είχαν πάρει από γνωστή αλυσίδα φαστ φουντ χρησιμοποιούσαν προσβλητική γλώσσα.
Οργισμένοι γονείς ισχυρίστηκαν ότι τα κουκλάκια έλεγαν βρισιές, αν και εκπρόσωπος της εταιρείας φαστ φουντ ισχυρίστηκε ότι τα Μinion μιλούν τη δική τους γλώσσα, η οποία δεν περιέχει βρισιές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ