ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Τρίτη, Ιουλίου 28, 2015

Ανδρέας Λοβέρδος: Ο Βαρουφάκης πρέπει να διαγραφεί

Ανδρέας Λοβέρδος: Ο Βαρουφάκης πρέπει να διαγραφεί

«ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ»
Ο Γιάννης Βαρουφάκης πρέπει να διαγραφεί από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, υποστήριξε ο βουλευτής τουΠΑΣΟΚ , Ανδρέας Λοβέρδος, στον απόηχο των αποκαλύψεων για το Plan B του πρώην υπουργού Οικονομικών.


«Ο Βαρουφάκης θα συνεχίσει να μιλάει κι αυτά που θα λέει, θα είναι εναντίον της κυβέρνησης και του Τσίπρα, όπως το προχθεσινό. Εμείς είπαμε πως πρέπει ο πρωθυπουργός να τον διαγράψει , να επιληφθεί του θέματος, να μας δώσει εξηγήσεις», τόνισε στον ΒΗΜΑ FM, ο κ. Λοβέρδος. Και συμπλήρωσε:
«Αυτός ο άνθρωπος, που μιλάει απροκάλυπτα, για οργάνωση του plan Β , με διάπραξη κακουργημάτων , γιατί αυτά λεει, με hacking θα πάρει ταΑΦΜ  μας, ποιός του είχε δώσει αυτή την εντολή; Κι επειδή χθες κάνει διαρροή η Εισαγγελία, ότι είναι πρώην υπουργός και άρα η Βουλή επιλαμβάνεται, ναι αυτό σωστό είναι, άρα η Βουλή, πρέπει να δει τι θα κάνει και δεύτερον, τα μη πολιτικά πρόσωπα, που εμπλέκονται, πρέπει να πάνε στη Δικαιοσύνη, το συντομότερο δυνατό και να πουν αυτά που γνωρίζουν».
«Πρέπει να υπάρξει μια αντίδραση από την πλευρά της Δικαιοσύνης . Τουλάχιστον να τους καλέσει να πουν τη γνώμη τους , να πουν τι έχει συμβεί. Γιατί δεν είναι τυχαία αυτά τα πράγματα, που έχουν συμβεί», κατέληξε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ