ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Παρασκευή, Ιουλίου 24, 2015

Προκόπης Παυλόπουλος προς πολιτικούς αρχηγούς: «Σταθήκατε στο ύψος των περιστάσεων»


paulopoulos 24-7-2015«Σταθήκατε στο ύψος των περιστάσεων παρά τις όποιες διαφορές σας και αυτό σας το αναγνωρίζει ο ελλνικός λαός» είπε την Παρασκευή ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, απευθυνόμενος στους πολιτικούς αρχηγούς πριν παρακαθησουν στο γεύμα που τους παραθέτει ο Προκόπης Παυλόπουλος, με...


την ευκαιρία ης 4ης επετείου της αποκατάστασης της Δημοκρατίας 
Πρώτος προσήλθε στο Προεδρικό Μέγαρο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης που αντικαθιστά τον κ. Δημήτρη Κουτσούμπα που βρίσκεται σε περιοδεία. Δεύτερος προσήλθε ο πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μειμαράκης μόλις «αναβαθμισμένος» από την Πολιτική Επιτροπή του κόμματός του και ακολούθως ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος.
Τέταρτος σε σειρά προσήλθε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, στη συνέχεια η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά και τελευταίος στις 14.15 ακριβώς προσήλθε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Ένα λεπτό αργότερα εισήλθε στην  αίθουσα που γίνεται το γεύμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ