ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Παρασκευή, Ιουλίου 24, 2015

Τζιχαντιστές πέταξαν δύο άνδρες από κτήριο και τους λιθοβόλησαν μέχρι θανάτου [φωτο]


isis1 24-7-2015Σε άλλη μια ενεργεια, που αποτελεί δείγμα βαρβαρότητας και εξευτελισμού της ανθρώπινης ζωης και αξιοπρέπειας, προχώρησαν οι τζιχαντιστές τιιμωρώντας δύο άνδρες επειδή ήταν ομοφυλόφιλοι. Συγκεκριμένα μέλη του ISIS πέταξαν τους δύο άνδρες από την ταράτσα ενός κτηρίου, πιθανότατα στη Χομς της Συρίας και...
στη συνέχεια τους λιθοβόλησαν μέχρι θανάτου.
Σύμφωνα με την Daily Mail, οι δύο άνδρες με δεμένα μάτια και χέρια  οδηγούνται στην ταράτσα του κτηρίου από όπου ρίχνονται στο κενό. Στη συνέχεια λιθοβολούνται...


Οι φωτογραφίες κυκλοφόρησαν στα social media  το απόγευμα της Πέμπτης μόλις πέντε ημέρες αφότου ο επικεφαλής του λεγόμενου Ισλαμικού Κράτους Αμπού Αλ-Μπαγκντάντι απαγόρευσε την κυκλοφορία των βίντεο με τις βάρβαρες εκτελέσεις για τις οποίες οι μαχητές του έγιναν γνωστοί σε όλο τον κόσμο.
Όπως αναφέρει η  Daily Mail, ο Αλ-Μπαγκντάντι έστειλε επιστολή σε όλους τους άνδρες που ασχολούνταν με τον Τύπο λέγοντας πως δεν επιτρέπεται πια να δείχνουν σκηνές βίας στα προσεκτικά μονταρισμένα βίντεό τους. Πιθανολογείται ότι η εν λόω απόφαση λήφθηκε με κριτήριο να μην προσβάλονται οι υπόλοιποι Μουσουλμάνοι που μπορεί να θεεωρήσουν τα βίντεο τρομακτικά για τα παιδιά.
isis2 24-7-2015
isis3 247-2015
isis4 247-2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ