ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Τετάρτη, Ιουνίου 29, 2016

Μέλη του Ρουβίκωνα εισέβαλαν στην πρεσβεία του Μεξικού


rouvikwna 29-6-2016Εισβολή στην πρεσβεία του Μεξικό στο Κολωνάκι πραγματοποίησε η αναρχική ομάδα Ρουβίκωνας στις 12:00 το μεσημέρι της Τετάρτης. Περίπου δέκα μαυροφορεμένα άτομα εισέβαλαν στο κτήριο της οδού Φιλικής Εταιρείας, χωρίς να γίνουν αντιληπτά από τους αστυνομικούς και άρχισαν να μοιράζουν φυλλάδια...
στα οποία αναφέρουν, μεταξύ άλλων, ότι διαμαρτύρονται για τη διαφθορά που επικρατεί στο Μεξικό και τις δολοφονίες φοιτητών και αντικαθεστωτικών δημοσιογράφων, ενώ έχουν αναρτήσει πανό σε παράθυρο του κτηρίου της πρεσβείας.


Αστυνομικές δυνάμεις έφθασαν στο σημείο και 14 άτομα που προσήχθησαν μεταφέρθηκαν στη ΓΑΔΑ.
Σε κείμενο που ανήρτησε η ομάδα σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, αναφέρει ότι πραγματοποιεί κατάληψη στην καταγγέλλοντας «την κτηνώδη καταστολή» κινητοποιήσεων στο Μεξικό «που είχε σαν αποτέλεσμα το θάνατο τουλάχιστον 12 διαδηλωτών και τον τραυματισμό πολλών δεκάδων».
«Στεκόμαστε δίπλα στους αγωνιζόμενους λαούς του Μεξικό, ενώνοντας τη φωνή μας με τη δική τους στο δίκαιο αγώνα τους για αξιοπρέπεια και ελευθερία. Απαιτούμε από το διεφθαρμένο μεξικανικό κράτος να τερματίσει την καταστολή, να πάψει τις διώξεις στους αγωνιστές, να ελευθερώσει τους πολιτικούς κρατούμενους και να σταματήσει την καταλήστευση των αυτόχθονων φυλών και την αρπαγη και καταστροφή της γης τους», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανάρτηση.
ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 29-6-2016 από directNEWS.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ