ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Τρίτη, Ιουνίου 28, 2016

Γιλντιρίμ: «Δεν ζητάμε συγγνώμη από τη Ρωσία για την κατάρριψη του μαχητικού»


gildirim 28-6-2016Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Μπιναλί Γιλντιρίμ ξεκαθάρισε ότι η χώρα του ούτε ζητάει συγγνώμη από τη Μόσχα ούτε προτίθεται να  καταβάλλει αποζημίωση  για την κατάρριψη του ρωσικού μαχητικού  στη μεθόριο με τη Συρία τον περασμένο Νοέμβριο. Απλά η τουρκική ηγεσία, όπως τόνισε, «εξέφρασε λύπη» για το περιστατικό...
Η δήλωση του Γιλντιρίμ έρχεται μόλις ένα 24ωρο μετά την ανακοίνωση του Κρεμλίνου ότι έλαβε επιστολή συγγνώμης από τον Ταγίπ Ερντογάν.
Η Μόσχα, ωστόσο, τόνισε την Τρίτη ότι η αποκατάσταση των σχέσεων με την Άγκυρα δεν είναι ζήτημα ημερών.
Ο Μπιναλί Γιλντιρίμ πάντως ανέφερε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα κατά του Τούρκου που φέρεται να ευθύνεται για τη δολοφονία του ρώσου πιλότου Όλεγκ Πεσκόφ.
Στο μεταξύ Ταγίπ Ερντογάν και Βλαντιμίρ Πούτιν θα έχουν  τηλεφωνική επικοινωνία την Τετάρτη με πρωτοβουλία του ρώσου Προέδρου, όπως ανακοίνωσε στους δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ.
ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 28-6-2016 από directNEWS.gr
σχετικά θέματα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ