ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Πέμπτη, Ιουνίου 23, 2016

Ο Trump αποκάλεσε την Κλίντον ψεύτρα παγκόσμιας κλάσης

Ο Trump αποκάλεσε την Κλίντον ψεύτρα παγκόσμιας κλάσης

© EPA/JUSTIN LANE

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ, 22 Ιουνίου  Alexey Kachalin /. Η  πρώην υπουργός Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον είναι η πιο διεφθαρμένη υποψήφια  πρόεδρος στην ιστορία των ΗΠΑ.


Η κατηγορία ειπώθηκε , μιλώντας στη Νέα Υόρκη, από τον πραγματικό  υποψήφιο  για την προεδρία από το Ρεπουμπλικανικό κόμμα, Donald Trump.

Αποκάλεσε την Κλίντον «παγκόσμιας κλάσης ψεύτρα» και «ίσως τον   πιο διεφθαρμένο  άνθρωπο που φιλοδοξούσε πάντα να είναι πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών'.

' Η Χίλαρι Κλίντον έφερε στην πολιτική το ιδανικό του προσωπικού κέρδους και της κλοπής. Κυβέρνησε το κράτος  σαν  προσωπικό των hedge funds -  ζήτησε  προστασία από δεσποτικά καθεστώτα σε αντάλλαγμα τα χρήματα. Και όταν έφυγε (από το γραφείο της ), για δύο χρόνια, κέρδισε $ 21. 600.000, μιλώντας με τους τραπεζίτες στην Wall Street και με  ομάδες ειδικών συμφερόντων, που είχε μαζί τους  μυστικές συνομιλίες , το περιεχόμενο των  οποίων δεν θέλει να αποκαλύψει στο ευρύ κοινό », είπε  ο Trump, ο οποίος είπε ότι από το 2001, η Χίλαρι και o σύζυγός της Μπιλ Κλίντον με αυτές τις  διαλέξεις κέρδισαν 153 εκατομμύρια $

Ο Ρεπουμπλικάνος  κατηγόρησε την κύρια ανταγωνίστρια  του για  αδράνεια και αντίσταση στις  από καιρό αναμενόμενες  μεταρρυθμίσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες. 'Το μήνυμά της είναι παλιό  και χρησιμοποιεί  ένα τέχνασμα. Λέει ότι τα πράγματα δεν αλλάζουν. Λέω ότι τα πράγματα πρέπει να αλλάξουν. Αυτό είναι το μόνο που απομένει ως  ευκαιρία μας για να επιτύχουμε την αλλαγή ', δήλωσε ο Trump.

Η Κλίντον έχει ήδη κερδίσει  η  ίδια  το διορισμό της  επίσημης υποψήφιας για την προεδρία του Δημοκρατικού Κόμματος των ΗΠΑ κατά το προσεχές  Εθνικό Συνέδριο των Δημοκρατικών.

Μετά την ολοκλήρωση του βήματος των προκριματικών εκλογών και των συνεδριάσεων των ακτιβιστών του κόμματος, κέρδισε την υποστήριξη των 2.800 συνέδρων των εκλογέων, οι οποίες είναι αρκετές ψήφοι  για να την εκλέξουν επίσημο υποψήφιο για το κόμμα, η  οποία θα γίνει στις 25-28 Ιουλίου  στο κογκρέσο της  Φιλαδέλφεια (Πενσιλβάνια).

Ο δισεκατομμυριούχος στο τέλος τον περασμένο μήνα, ξεπέρασε το φράγμα  του αριθμού  των αντιπροσώπων που απαιτούνται για διορισμό. Επιπλέον, ήταν ο μόνος Ρεπουμπλικάνος  που συμμετείχε  στον εκλογικό  αγώνα, εφόσον όλοι οι αντίπαλοι του στο ίδιο κόμμα αποχώρησαν από τον αγώνα  για τον Λευκό Οίκο.

Η  Ρεπουμπλικανική  Εθνική Συνέλευση, όπου ο Trump θα αναφερθεί ως   επίσημος υποψήφιος, θα πραγματοποιηθεί στο Κλίβελαντ (Οχάιο)  στις  18 – 21 Ιουλίου.


http://tass.ru/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ