ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Δευτέρα, Ιουνίου 27, 2016

Βοιωτία: Φωτιά στο Λεοντάρι Αλιάρτου κοντά σε σπίτια - Σε δύο μέτωπα η πυρκαγιά στα Δερβενοχώρια


fwtia voiwtia liontari 27-6-2016Κι ενώ συνεχίζεται η "μάχη" με τις φλόγες στα Δερβενοχώρια, όπου η φωτιά μαίνεται σε δύο μεγάλα μέτωπα, πυρκαγιά εκδηλώθηκε τη Δευτέρα πολύ κοντά σε σπίτια  στο Λεοντάρι Αλιάρτου.  Πληροφορίες του viotianews αναφέρουν ότι η φωτιά ξέσπασε σε ξερα χόρτα στο Λεοντάρ του δήμου Αλιάρτου Θεσπιέων...
Στο σημειο πνέουν άνεμοι που δυσχεραίνουν το πυροσβεστικό έργο, ενώ στο σημείο επιχειρούν οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Θήβας που επιχειρούν να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά. .
Δερβενοχώρια: Προς Μαγούλα και προς Ελευσίνα τα δύο μέτωπα


Στο μεταξύ μεγάλη έκταση παρθένου πευκοδάσους έχει κάψει η φωτιά που εκδηλώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στα Δερβενοχώρια και συγκεκριμένα κοντά στο χωριό Στεφάνη Βοιωτίας. Η φωτά τη Δευτέρα έχει μεγάλη περίμετρο και  έχει διασπαστεί σε δύο μεγάλα μέτωπα ένα προς νοτιοδυτικά και συγκεκριμένα προς την πλευρά της Μαγούλας και ένα με ανατολική κατεύθυνση, προς την πλευρά της Ελευσίνας.
Το Νοτιοδυτικό μέτωπο, σύμφωνα με το cnn.gr είναι μέσα σε χαράδρες και σε εξαιρετικά δύσβατη περιοχή, στην οποία  είναι αδύνατο να πλησιάσουν επίγειες δυνάμεις και αντιμετωπιζόταν από τα εναέρια μέσα, τα οποία όμως σταματούν να πετούν μόλις σκοτεινιάσει 
Στο Ανατολικό μέτωπο έχει πέσει μεγάλο βάρος των προσπαθειών των επίγειων δυνάμεων πυρόσβεσης, ώστε να μην υπάρξει κίνδυνος εξάπλωσης προς την Πάρνηθα.
Στις προσπάθειες κατάσβεσης συμμετέχουν  140 άνδρες της Πυροσβεστικής με 65 οχήματα και 66 άτομα πεζοπόρο τμήμα, άνδρες του στρατού, οχήματα από την τοπική αυτοδιοίκηση, δύο αεροσκάφη και τέσσερα ελικόπτερα.
Από τα ξημερώματα πραγματοποιείται σύσκεψη για να συνεκτιμηθούν τα δεδομένα από την βραδινή επιχείρηση κατάσβεσης για να βγει ο επιχειρησιακός σχεδιασμός της ημέρας.
Πηγές της Πυροσβεστικής τόνιζαν ότι λόγω της εξασθένισης των ανέμων στην περιοχή υπάρχουν  ελπίδες η πυρκαγιά να παρουσιάσει καλύτερη εικόνα μέσα στην ημέρα, ενώ διευκρινίζεται ότι δεν απειλούνται κατοικημένες περιοχές.
Υπενθυμίζεται, ότι το  πρωί της Κυριακής στην προσπάθεια της κατάσβεσης της φωτιάς ένα πυροσβεστικό αεροσκάφος CL-215 κατέπεσε και τυλίχθηκε στις φλόγες ένα χιλιόμετρο βόρεια από τις εγκαταστάσεις της τσιμεντοβιομηχανίας «Τιτάν» στα όρια Αττικής-Βοιωτίας.
ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 27-6-2016 από directNEWS.g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ