ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Κυριακή, Ιουνίου 26, 2016

Σε αναγκαστική προσγείωση προχώρησε το πρωί της Κυριακής


Σε αναγκαστική προσγείωση προχώρησε το πρωί της Κυριακής πυροσβεστικό αεροπλάνο, τύπου Canadair, το οποίο επιχειρούσε σε πευκοδάσος, στην περιοχή των Δερβενοχωρίων στη Βοιωτία, για την κατάσβεση δασικής πυρκαγιάς στην περιοχή Στεφάνη...
Το αεροπλάνο προσγειώθηκε στο νοτιοδυτικό τμήμα της πυρκαγιάς. Συμφώνα με πληροφορίες, στο αεροσκάφος έχει εκδηλωθεί φωτιά, ωστόσο, οι δύο πιλότοι είναι καλά στην υγεία τους και έχουν απομακρυνθεί από το εναέριο μέσο.
Η φωτιά ξέσπασε αργά το βράδυ του Σαββάτου σε πευκόφυτη δασική έκταση, και μαίνεται ανεξέλεγκτη σε χαράδρα, ενώ δυσχεραίνει η επιχείρηση των πυροσβεστικών δυνάμεων καθώς στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι.
Σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας για την αναγκαστική προσγείωση του Canadair (CL-215), αναφέρεται το εξής:
«Tο Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας ανακοινώνει ότι, την Κυριακή 26 Ιούνιου 2016 και περί ώρα 11:09, αεροσκάφος CL-215 της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ), το oποίο επιχειρούσε από την 111 Πτέρυγα Μάχης/ Αεροπορική Βάση Νέας Αγχιάλου και συμμετείχε σε αποστολή αεροπυρόσβεσης στην περιοχή Δερβενοχωρίων, εκτέλεσε αναγκαστική προσγείωση.
Το πλήρωμα του αεροσκάφους είναι καλά στην υγεία του και μεταφέρεται στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας για προληπτικούς λόγους.
Συγκροτήθηκε Επιτροπή εμπειρογνωμόνων της ΠΑ, η οποία θα διερευνήσει τις συνθήκες και τα αίτια  πρόκλησης του ατυχήματο».
ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 26-6-2016 από directNEWS.g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ