ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Δευτέρα, Ιουνίου 27, 2016

Θρίλερ στη Βάρκιζα: Έκρηξη και φωτιά σε αυτοκίνητο από διαρροή αερίου - Απανθρακώθηκε ο οδηγός [φωτο]


peripoliko 27-6-2016Στην Λεωφόρο Αθηνών - Σουνίου, μεταξύ Βάρκιζας και Λαγονησίου σε σημείο που βρίσκεται πάνω από το Ribas βρέθηκαν τη Δευτέρα ένα καμένο αυτοκίνητο και ένας άνθρωπος απανθρακωμένος έξω από αυτό. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Πυροσβεστική Υπηρεσία δεχθηκε  κλήση περίπου στις  09:40 της Δευτέρας. Όπως...
έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική η φωτιά που εκδηλώθηκε στο αυτοκίνητο μεταφέρθηκε και στην γύρω βλάστηση, ωστόσο, λίγο αργότερα τέθηκε υπό  ελεγχο. 
Με βάση τις εκτιμήσεις από τα πρώτα ευρήματα της πυροσβεστικής και της αστυνομίας στο σημείο η φωτιά στο αυτοκίνητο και στη συνέχεια ο θάνατος του οδηγού οφείλονται σε έκρηξη από διαρροή αερίου. 


Αστυνομικές πηγές τόνιζαν ότι δεν πρόκειται γαι εγκληματική ενέργεια, αλλά πρόκειται για δυστύχημα. Όπως λένε οι πινακίδες του αυτοκινήτου ανήκει σε έναν 85χρονο κάτοικο Παλαιού Φαλήρου. Ο συγκεκριμένος άνδρας, που συνήθιζε να πηγαίνει στο σημείο αυτό με τα σκυλιά του, πιθανολογείται ότι παρατήρησε κάτι στο αυτοκίνητο, ενδεχομένως μία διαρροή και άνοιξε την πόρτα. Ακολούθησε έκρηξη  με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να τυλιχθεί στις φλόγες και ο άνδρας να βρει τραγικό θάνατο.
 Διερχόμενοι οδηγοί, που  είδαν το φλεγόμενο όχημα, κάλεσαν την πυροσβεστική.
varkiza 27-6-2016
varkiza2 27-6-2016

varkiza3 27-6-2016
ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 27-6-2016 από directNEWS.g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ