ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Παρασκευή, Ιουνίου 24, 2016

Χειροπέδες στο μετανάστη που απέδρασε από όχημα της ΕΛ.ΑΣ.


astynomia 24-6-2016Ο 27χρονος Αλγερινός που είχε αποδράσει πριν 24ώρες από βαν της ΕΛ.ΑΣ στις Σέρρες εντοπίστηκε και συνελήφθη λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Πέμπτης. Σύμφωνα με πληροφορίες, αστυνομικοί τον εντόπισαν στο 6ο χλμ. της εθνικής οδού Σερρών - Θεσσαλονίκης, στο ύψος του Λευκώνα, όπου του πέρασαν...
χειροπέδες.
Το πρωί της Τετάρτης ο 27χρονος απέδρασε κατά τη μεταγωγή του  από το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κερκίνης προς το Αστυνομικό Τμήμα Σερρών. Ο Αλγερινός βρισκόταν χωρίς έγγραφα στην Ελλάδα και σε βάρος του είχε κινηθεί η διαδικασία της διοικητικής απέλασης.
Όταν το αστυνομικό βαν έκανε μία στάση φαίνεται ότι ο νεαρός αλλοδαπός κατάφερε να βγάλει τις χειροπέδες, να ανοίξει την πόρτα του οχήματος και να εξαφανιστεί.
Θα πρέπει να σημειωθεί όιτ με το ίδιο αστυνομικό όχημα μετάγονταν άλλοι τέσσερις μετανάστες, υπό διοικητική απέλαση κι αυτοί, καθώς και δύο ανήλικοι.
ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 24-6-2016 από directNEWS.g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ